Freelance financiele ondersteuning regio Zoersel

Wim Van Ginderen
Hoofdactiviteit: financiele ondersteuning
Woonplaats: Zoersel
Linkedin
www.andonconsult.be

Als KMO-bedrijfsleider heb je niet altijd de behoefte en de tijd voor mooie en complexe theorieën over modelorganisaties. Je wil wanneer nodig vooral kunnen terugvallen op tastbare professionele hulp, pragmatische oplossingen en effectieve ondersteuning bij bepaalde omstandigheden. Je bent op zoek  naar een soort van ervaren administratieve loods die je tijdelijk en specifiek kan ondersteunen. Of er is een bepaalde noodzaak om vanuit een objectieve bril de ondersteunende processen te laten analyseren om structurele verbeteringen te implementeren? Heb je nood aan professioneel klankbord voor je organisatorische bekommernissen? Op zoek naar iemand die meer professionele zuurstof voor zowel de ondernemer als de medewerkers kan zorgen?  Dan ben je aan het goede adres: de afgelopen 27 jaar ben  ik  uitgegroeid  van een operationele boekhoudfunctie tot o.a. finance magement functies bij diverse grote bedrijven. Verder ben ik actief als zelfstandig consultant rond de organisatie en de verbetering van financiële en administratieve processen. Kortom een mooie blend van expertise die ik graag ten dienste stel van de KMO's en de bedrijfsleiders. 

"Andon analyseert KMO’s en bedrijven, op een integere manier, met als doel een concreet en oplossingsgericht groeiplan op te stellen.  Indien gewenst kan Andon dit groeiplan op een resultaatgerichte manier, samen met de bedrijfsleider uitvoeren." Let's improve your business!

Trefwoorden
Financiele ondersteuning, Administratie, Proces optimalisatie, Digitalisering, P2P, BTW, Accounts Payable, Automatisering, E-invoice, Document Management, Accounts Receivable Management, Functioneel analyst, Project leider, Prince, Data Cleansing, Interim management
Sterke woorden
Proactief, Kwalitatief, Discreet, Analytisch, Behulpzaam
Beschikbaarheid
4 dagen/week
Taalkennis
Nederlands:    moedertaal
Frans:    goed
Engels:    goed
Duits:    basis

Stuur deze freelancer een bericht

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk het profiel van deze 3 andere freelancers:

Naam Functie Plaats Ervaring
(jaren)
Details
Bart
VerkoopOostakker20
Hilde
Financiele ondersteuningMerelbeke30
Iris
AdministratieLandskouter18
Deze site gebruikt cookiesIk snap het
Freelance tarieven - Boek Tips voor freelancers - Over Ons - Algemene Voorwaarden - Privacybeleid
Freelancers op competentie of regio - Freelance jobs - Freelance vertalers
Copyright © 2011-2019. FreelanceNetwork.be