macbook

Freelance Network voor opdrachtgevers

Plaats uw opdracht gratis

Geef uw opdracht in op onze website. Geef een titel in wat u zoekt en het werk dat uitgevoerd moet worden. Geef uw contactgegevens in zodat freelancers op voorhand kunnen nagaan of zij een meerwaarde zijn voor uw bedrijf.

Verspreiding naar de freelancers

Wij lezen uw opdracht na en verspreiden ze gratis onder de freelancers die aan uw selectiecriteria voldoen. Dit gebeurt via onze vacaturedatabase en via onze jobmailing.

Freelancers reageren

Freelancers nemen met u contact op. Zij brengen een offerte uit of stellen aanvullende vragen. Dit kan zowel per e-mail als telefonisch.

Kies de freelancer die het beste bij u past

Uit de kandidaten kiest u die freelancer die het beste aansluit bij uw verwachtingen. U regelt het contract, betaalvoorwaarden en facturatie rechtstreeks met de freelancer. U betaalt niets aan FreelanceNetwork.be

Creëer uw profiel

Vervolledig uw profiel met een persoonlijke beschrijving en uur-tarief.

Reageer op berichten

Kom direct in contact met opdrachtgevers via onze website.

Maak uw offerte

U maakt een offerte voor de opdrachtgever. Freelance Network komt hier niet in tussen.

Uitvoering

Bij goedkeuring door de opdrachtgever levert u het gevraagde werk binnen een afgesproken termijn op.

Freelance Network voor freelancers

Het e-mail adres van je account is aanpasbaar in je account onder het menu 'Contactgegevens'. Wanneer je e-mail adres niet meer bestaat, neem dan contact met ons op met je naam en oud e-mail adres. Zo kunnen we alsnog je oude account aanpassen en terug activeren.
Je profiel kun je makkelijk wissen in je account via de pagina 'Instellingen' in het menu. Tevens kan het daarna enkele dagen duren vooraleer uw account volledig weg is uit de Google resultaten.
In dit geval kun je inschrijven met de vermelding in het BTW nummer vak 'via interim'
Freelancer
Bij de aanmaak van je profiel als freelancer heb je automatisch een gratis profiel. Hiermee sta je gratis in onze database en ontvang je individuele berichten. Tevens kun je ook een link plaatsen naar je eigen website en LinkedIn account. Indien je wenst contact op te nemen met opdrachtgevers van de opdrachten, dan kun je een betalend lidmaatschap nemen welke start vanaf 99 euro voor 6 maanden of 149 euro excl. btw voor 12 maanden. 

Opdrachtgever
Als opdrachtgever is het plaatsen van 4 jobs per maand gratis. Indien je wenst dat wij bulk jobs gaan plaatsen of ze automatisch inlezen via een xml dan is een betalend profiel 195 euro excl. btw per maand.
Je kunt met een premium account reageren op de jobs. Als je nog een gratis account hebt, dan kun je na het inloggen je account upgraden voor 69 euro excl. btw met 3 maanden lidmaatschap. Als je nog geen account hebt kun je die aanmaken via deze registratie pagina.

Alle communicatie gaat rechtstreeks met de opdrachtgever. Wijzelf bemiddelen niet, we zijn enkel een job platform tussen freelancers en opdrachtgevers. 
Het wachtwoord van je account is aanpasbaar in je account onder het menu 'Wachtwoord wijzigen'. Indien je het huidig wachtwoord niet meer van je account dan kun je het resetten via deze  wachtwoord vergeten pagina. Wanneer je e-mail adres niet meer bestaat, neem dan contact met ons met je naam en oud e-mail adres. Zo kunnen we alsnog je oude account aanpassen en terug activeren.
Je lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd. Na afloop van je periode krijg je dus automatisch terug een gratis profiel. Je kunt altijd terug lid worden als je dit wenst. Met je gratis profiel heb je een eigen pagina op onze site met links naar je eigen LinkedIn of site. Tevens ben je rechtstreeks bereikbaar via het contact formulier, deze berichten ontvang je volledig gratis.
Het boek zit in het pakket volgens onze voorwaarden. Indien je het boek bij verlenging niet wenst blijft de prijs hetzelfde. 
Je kunt het contact formulier invullen om een kopie op te vragen. Vermeld duidelijk je email adres van je account.
Je kunt aan de status zien of de job open of gesloten is. Hou er rekening mee dat toffe jobs heel snel ingenomen zijn, opdrachtgevers hebben meestal iemand binnen de dag gekozen. Daarom werkt onze site het beste via de dagelijkse jobmail, hierdoor krijg je elke dag de jobs in je mailbox. De opdrachtgever krijgt drie herinneringen om zijn job te sluiten, helaas merken we dat dit niet altijd gebeurd. Het is aan de opdrachtgever om die te sluiten, laat gerust weten welke job reeds ingenomen is dan sluiten we die zelf af.

We hebben meer dan 37.000 geregistreerde freelancers, het is normaal dat je als nieuw lid niet automatisch bovenaan de lijst komt. Je kunt best je profiel zo goed mogelijk invullen, hoe meer velden er ingevuld zijn hoe hoger je komt.
Hierover kunnen we geen advies geven op email. We bieden wel betalende diensten aan voor startende freelancers en informatie over contracten/tarieven. Indien je verdere interesse hebt kun je hierover contact opnemen. Meer details kun je op de pagina met infosessies vinden.

Als opdrachtgever is het plaatsen van jobs gratis voor kleine volumes. Indien je meer dan 4 jobs per maand wil plaatsen dan komt dit neer op 195 euro excl. btw per maand. Informeer gerust naar een offerte op maat.

Bij dit premium pakket kun je kiezen tussen het solliciteer formulier die de aanmeldingen per email doorstuurt of de door linking naar een sollicitatie URL. Tevens lezen we de jobs automatisch en dagelijks uit aan de hand van een XML-data feed of website. Hierdoor zijn geen manuele input meer nodig en is er snel een doorplaatsing. Achterliggend in de beheer module geven we het aantal weergaven en kliks op het email adres weer.  

Het abonnement omvat toegang tot de website en ons freelance magazine. Er is geen automatische verlenging, je hoeft het abonnement dus niet op te zeggen.