FAQ

Het e-mail adres van je account is aanpasbaar in je account onder het menu 'Contactgegevens'. Wanneer je e-mail adres niet meer bestaat, neem dan contact met ons met je naam en oud e-mail adres. Zo kunnen we alsnog je oude account aanpassen en terug activeren.
Je profiel kun je makkelijk wissen in je account via de pagina 'Instellingen' in het menu. Tevens kan het daarna enkele dagen duren vooraleer uw account volledig weg is uit de Google resultaten.
In dit geval kun je inschrijven met de vermelding in het btw nr vak 'via interim'
Freelancer
Bij de aanmaak van je profiel als freelancer heb je automatisch een gratis profiel. Hiermee sta je gratis in onze database en ontvang je gratis individuele berichten. Tevens kun je ook een link plaatsen naar je eigen website en LinkedIn account. Indien je wenst contact op te nemen met opdrachtgevers van de opdrachten, dan kun je een betalend lidmaatschap nemen welke start vanaf 90,75 euro voor 6 maanden.

Opdrachtgever
Als opdrachtgever is het plaatsen van jobs gratis. Indien je wenst dat wij bulk jobs gaan plaatsen of ze automatisch inlezen via een xml dan start een betalend profiel vanaf 200 euro excl. btw.
Je kunt me een premium account reageren op de jobs. Als je nog een gratis account hebt, dan kun je na het inloggen je account upgraden. Als je nog geen account hebt kun je die aanmaken via deze registratie pagina.

Alle communicatie gaat rechtstreeks met de opdrachtgever.  Wijzelf bemiddelen niet, we zijn enkel een job platform tussen freelancers en opdrachtgevers. 
Het wachtwoord van je account is aanpasbaar in je account onder het menu 'Wachtwoord wijzigen'. Indien je het huidig wachtwoord niet meer van je account dan kun je het resetten via deze  wachtwoord vergeten pagina. Wanneer je e-mail adres niet meer bestaat, neem dan contact met ons met je naam en oud e-mail adres. Zo kunnen we alsnog je oude account aanpassen en terug activeren.

Niet gevonden wat je zocht?

contacteer ons