Freelance EPB verslaggever regio Hasselt

Dirk Dubin
Hoofdactiviteit: EPB verslaggever
Woonplaats: Hasselt
Linkedin
enmico2.be/
Met EnMiCO2 of Energie en MilieuConsultancy haalt u ervaring van het eerste uur in huis. Zaakvoerder Dirk Dubin behoort tot de generatie energiedeskundigen en verslaggevers die zich pionier mag noemen. Vanaf 2006 of wanneer dat de EPB-verslaggeving in het leven geroepen is, zat hij op de eerste rij.

Dubin behaalde een erkenning als milieucoördinator A voor het Vlaamse Gewest. Op zijn cv staan ook de erkenning als luchtdichtheidstester en IR-thermograaf.

Industrieel ingenieur Dirk Dubin verdiept zich al jaren in milieu en energie. Van 1999 tot 2014 was Dirk milieuingenieur en rechterhand van de milieucoördinator voor zowel Ford Genk als de testbanen in Lommel. Als rechterhand van de milieucoördinator was Dirk zelf verantwoordelijk voor onder andere de disciplines water, bodem en de vaste opslag van gevaarlijke producten.

Gedurende 15 jaar was hij bij Ford Genk eveneens de bezieler van het milieuzorgsysteem ISO14001. Dit alles samen met zijn certificatie voor interne auditor ISO14001 en ISO9001, en zijn erkenning als 6-Sigma Black Belt maken van Dirk Dubin en EnMiCO2 een allround energie- en milieuspecialist die kwaliteit hoog in het vaandel draagt.

Trefwoorden
EPB verslaggever, EPB, EPB-verslaggever, Energiedeskundige, Milieu, Milieucoördinator, ISO14001, MER, Project-merscreening, Blowerdoor, Ventilatie, Energiescan, Quickscan
Sterke woorden
Kwalitatief, Nauwkeurig, Betrouwbaar, Analytisch, Zelfstandig
Beschikbaarheid
1 dag/week
Taalkennis
Nederlands:    moedertaal
Frans:    basis
Engels:    goed
Duits:    goed

Stuur deze freelancer een bericht

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk het profiel van deze 3 andere freelancers:

Naam Functie Plaats Ervaring
(jaren)
Details
Dirk
EPB verslaggever Hasselt27
Lander
EPB verslaggever Zedelgem1
Jan
EngineeringHeuvelland23
Deze site gebruikt cookiesIk snap het
Freelance tarieven - Boek Tips voor freelancers - Over Ons - Algemene Voorwaarden - Privacybeleid
Freelancers op competentie of regio - Freelance jobs - Freelance vertalers
Copyright © 2011-2019. FreelanceNetwork.be