Freelance social media regio Hasselt

Jan Quintiens
Hoofdactiviteit: social media
Woonplaats: Hasselt
Linkedin
www.fotofinesse.be

Ik ben een gedreven communicatie duizendpoot. Zowel on- als offline. In mijn hoofdberoep ben ik gespecialiseerd in interne communicatie, en meer specifiek in het opstarten en onderhouden van een intranet via Sharepoint. Daarnaast heb ik ondertussen al meer dan 10 jaar ervaring in communicatie in al zijn vormen: lay-out, uitwerken van campagnes, social media etc. Ik werk heel gericht en met een positieve ingesteldheid om samen met u naar het beste eindresultaat te streven.

Ik werk meestal van thuis, maar kan me vrij maken om ook bij u ter plaatse te zijn. In social media communicatie en marketing, ben ik vooral gespecialiseerd in Facebook.  Na een grondige analyse van uw doelgroep, werk ik een plan uit om met een krachtige campagne uw bedrijf of product bij het juiste publiek onder de aandacht te brengen. Volgers aantrekken, de community vergroten, gerichte advertenties plaatsen, acties via Facebook, klanten via Facebook naar je winkel leiden, ... Alles is bespreekbaar.
Qua lay-out werk is mijn specialiteit brochures, catalogen, maar ook leaflets, advertenties, affiches etc. Een krachtig beeld is de start van elk van mijn ontwerpen. Van daaruit zoeken we samen naar de juiste typografie en de toon waarin we de boodschap willen overbrengen. De voorgeschreven huisstijl van uw bedrijf is de rode draad in alle ontwerpen.

Trefwoorden
Lay-out werk doen, Adobe InDesign, Adobe Photoshop, Facebook-advertising, Flyer Design, Brochure ontwerpen, Affiche ontwerpen, Affiche lay-outen, Social Media Management, Social Media Marketing, Communicatie
Beschikbaarheid
1 dag/week
Taalkennis
Nederlands:    moedertaal

Stuur deze freelancer een bericht

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk het profiel van deze 3 andere freelancers:

Naam Functie Plaats Ervaring
(jaren)
Details
Anselm
Filmpjes makenGent (sint-denijs-westrem)22
Rosita
Grafisch vormgeverOudenaarde25
Gwen
AdministratieWaregem 25
Deze site gebruikt cookiesIk snap het
Freelance tarieven - Boek Tips voor freelancers - Over Ons - Algemene Voorwaarden - Privacybeleid
Freelancers op competentie of regio - Freelance jobs - Freelance vertalers
Copyright © 2011-2019. FreelanceNetwork.be