Freelance fotograaf regio Halle-Zoersel

Radja Gios
Hoofdactiviteit: fotograaf
Woonplaats: Halle-Zoersel
Linkedin
www.radja.be

Radja is gediplomeerd en gepassioneerd fotograaf en beschikbaar voor al uw opdrachten. Reeds sinds hij nog een kleine jongen was liep hij met een fototoestel in de hand. Tijdens zijn humaniora leerde hij alle kneepjes van het vak en was hij de meest enhousiaste leerling uit de klas! Later volgde hij nog een bijkomende intensieve opleiding om zijn kunde aan te scherpen en mag hij zich nu professioneel fotograaf noemen.

Foto's maakt hij met oog voor detail en esthetiek. Bedrijfsevent, teambuilding, festival, huwelijk, bedrijfsreportage... de camera ligt altijd klaar. Hij werkt telkens in de stijl van de klant en weet zo perfect de sfeer weer te geven.

Loepzuivere techniek en een efficiënte aanpak zijn Radja's voorwaarden voor een mooi eindresultaat. Radja komt met een fullframe camera en enkele lenzen. Vanzelfsprekend volledig digitaal zodat foto's snel kunnen geleverd worden. Selectie van de foto's en een nabewerking in de voorkeur van de klant.

Foto's worden zo spoedig mogelijk na de reportage digitaal geleverd en dit zowel in hoge kwaliteit voor drukwerk als in bestanden van max. 2mb voor schermgebruik.

Trefwoorden
Fotograaf, Fotografie, Adobe Photoshop Lightroom, Architectuurfotografie, Babyfotografie, Bedrijfsfotografie, Dierenfotografie, Evenementenfotografie, Foodfotografie, Huwelijksfotografie, Immo vastgoedfotografie, Interieurfotografie, Interieurfotografie, Kattenfotografie, Kinderfotografie, Modefotografie, Modefotografie, Natuurfotografie, Portretfotografie, Portretfotografie, Productfotografie, Reclamefotografie, Reportagefotografie, Retrofotografie, Sportfotografie, Schoolfotografie, Trouwfotografie, Foto
Sterke woorden
Gedetailleerd, Snel, Open, Vriendelijk, Deskundig
Beschikbaarheid
3 dagen/week
Taalkennis
Nederlands:    moedertaal
Frans:    basis
Engels:    zeer goed
Duits:    basis

Stuur deze freelancer een bericht

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk het profiel van deze 3 andere freelancers:

Naam Functie Plaats Ervaring
(jaren)
Details
Erik
-Opwijk12
Peter
Video productiesLummen10
Redmoon
Grafisch vormgeverAntwerpen22
Deze site gebruikt cookiesIk snap het
Freelance tarieven - Boek Tips voor freelancers - Over Ons - Algemene Voorwaarden - Privacybeleid
Freelancers op competentie of regio - Freelance jobs - Freelance vertalers
Copyright © 2011-2019. FreelanceNetwork.be