Freelance copywriting regio Aarschot

Hilde Kinable
Hoofdactiviteit: copywriting
Woonplaats: Aarschot
Linkedin
www.puntjesopdei.be

Een geschreven tekst kan verschillende doelstellingen hebben: informeren, rapporteren, motiveren, verleiden... Maar wat ook de doelstelling is, een goede tekst is helder en begrijpbaar, nodigt uit tot lezen en overtuigt. Om dit te bereiken, is niet alleen de inhoud, maar ook de vorm van belang.

Ik schrijf, herschrijf en redigeer folders, brochures, jaarverslagen, persberichten, websiteteksten, artikels over een bepaald thema of een bepaalde activiteit. Verder kan u op mij een beroep doen voor uw briefwisseling en mailings, nieuwsbrieven, persberichten en -mappen en Powerpoint-presentaties. Maar ook voor uitgebreidere publicaties kan u bij mij terecht. Ik ben gespecialiseerd in het schrijven van literatuurstudies over thema's uit de menswetenschappen (psychologie, pedagogie, sociologie, criminologie...). 
Ook wanneer u enkel de vormgeving van uw publicaties wil aanpassen, kan u mij inschakelen, of het nu gaat om de consequente toepassing van uw huisstijl of om de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl.
Wat het eindproduct ook is, ik zorg ervoor dat het rekening houdt met uw missie en visie en is afgestemd op uw lezerspubliek.

Ik kan uitstekend overweg met het volledige MSOffice-pakket, niet alleen met de standaardapplicaties Word, Excel, Outlook en Powerpoint, maar ook met Access,  Publisher. Bovendien heb ik enige ervaring met webdesign.

Trefwoorden
Copywriting, Redactie, Lay-out werk doen, Eindredactie, Teksten op schrijffouten nalezen, Persteksten, Academic Writing, Human Sciences, Research Papers, Scientific Research, Data-input, Database Administration, Human Sciences
Sterke woorden
Nauwgezet, Klantgericht, Flexibel, Kwalitatief, Veelzijdig
Beschikbaarheid
4 dagen/week
Taalkennis
Nederlands:    moedertaal
Frans:    basis
Engels:    zeer goed
Duits:    basis

Stuur deze freelancer een bericht

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk het profiel van deze 3 andere freelancers:

Naam Functie Plaats Ervaring
(jaren)
Details
Steven
CopywritingSint-Amandsberg10
Hans
WebdesignAverbode21
Sarah
CopywritingLummen9
Deze site gebruikt cookiesIk snap het
Freelance tarieven - Boek Tips voor freelancers - Over Ons - Algemene Voorwaarden - Privacybeleid
Freelancers op competentie of regio - Freelance jobs - Freelance vertalers
Copyright © 2011-2019. FreelanceNetwork.be