Freelance communicatie regio Opheers

Stijn Verdickt
Hoofdactiviteit: communicatie
Woonplaats: Opheers
Linkedin
www.schrijftrainer.be

Vergroot jouw omzet met slimme copywriting

Dus … je wil bedrijfsteksten die een specifieke lezer overtuigen om een welbepaalde call to action uit te voeren? Super! Dankzij een slimme analyse van jouw klant of prospect, krijg je een tekst die maximaal rendeert. Met dé tone-of-voice die precies aansluit bij de voorkeuren van je lezer. Helder geformuleerd, logisch gestructureerd en voordelig verwoord. Investeer in efficiënte communicatie en ontgin al jouw businesspotentieel. Resultaat? Boek meer omzet met jouw onderneming!

 Ervaren copywriter mét back-up
Al meer dan twintig jaar schrijf ik teksten die informeren, enthousiasmeren, emotioneren en … converteren. Stuur me je briefing en ik overtuig jouw lezer. Door zijn leesinvestering zo laag mogelijk te houden. En zijn leesopbrengst te maximaliseren. De extra controle door een kwaliteitsbewaker en een eindredacteur garanderen een maximaal correct en efficiënt uitresultaat. Zo eentje waarmee jouw bedrijf - direct en indirect - extra omzet draait.

Bevlogen schrijftrainer
Wil je zelf leren om overtuigende bedrijfsteksten te schrijven? Via Schrijftrainer.be leerde ik sinds 2006 honderden deelnemers sneller overtuigende teksten schrijven. Met een helder stappenplan vind en hou je vaste grond onder je schrijversvoeten – van bij de initiële persona-analyse tot aan de afsluitende debriefing. Trakteer jezelf op houvast en leer teksten schrijven die dé basis voor jouw duurzame klantencontact vormen.

Verbeeldende fotograaf
Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Tja … dan zou het spijtig zijn om die hyper-efficiënte communicatievorm links te laten liggen. Logisch dus dat ik graag sprekende beelden maak die de tekst perfect illustreren. Zo combineer je het beste van twee werelden. Een vlot leesbare en goed gestructureerde tekst komt extra tot leven met een pakkend beeld. Bespeel verschillende zintuigen tegelijk en overtuig jouw lezer!

Samen naar jouw succes
Stuur een bericht, daag me uit en sta verstelt van het resultaat. Ik hou van snedig verwoorden, pittig verpakken en verrassend overtuigen. Stuur een briefing, overtuig jezelf dankzij een testtekst en trek daarna alle registers open: geniet van maximale gemoedsrust als het aankomt op jouw overtuigende copywriting.

Trefwoorden
Communicatie, Copywriting, Search Engine Optimization Copywriting SEO, Coaching, Communicatie coach, Communicatietrainer, Architectuurfotografie, Foodfotografie, Fotograaf, Webdesign, Website programmeren, Web design, Eindredactie, Redactie
Sterke woorden
Efficiënt, Overtuigend, Slim, Fantasievol, Geloofwaardig
Beschikbaarheid
3 dagen/week
Taalkennis
Nederlands:    moedertaal
Frans:    basis
Engels:    perfect

Stuur deze freelancer een bericht

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk het profiel van deze 3 andere freelancers:

Naam Functie Plaats Ervaring
(jaren)
Details
An
Marketing ondersteuningKnesselare25
Céline
CommunicatieMeerdonk2
Kurt
CommunicatieAntwerpen18
Deze site gebruikt cookiesIk snap het
Freelance tarieven - Boek Tips voor freelancers - Over Ons - Algemene Voorwaarden - Privacybeleid
Freelancers op competentie of regio - Freelance jobs - Freelance vertalers
Copyright © 2011-2019. FreelanceNetwork.be