Freelance designer regio Sint-amandsberg

Jonas Deman
Hoofdactiviteit: designer
Woonplaats: Sint-amandsberg
Linkedin
www.fabriek8.com

Hallo,

Graag stel ik mezelf even voor: ik ben Jonas Deman, Industrieel Product ontwikkelaar van opleiding. Momenteel werk ik als GM Innovation Asia voor het Belgisch – Amerikaans bedrijf UNILIN, onderdeel van de MOHAWK groep. Mijn opdracht bestaat erin om een nieuwe R&D unit uit te bouwen in Shanghai, China. Tegelijkertijd scout ik nieuwe producten, processen en technologieën die mogelijks een toepassing kunnen hebben voor UNILIN. Indien er een product gevonden werd, zetten we ook de sourcing flow op gang doormiddel van een tender-onderzoek. Dit is een zeer brede range en kan gaan over nieuwe eindproducten, processen, machines of onderdelen...

Om een voorbeeld te geven, UNILIN was op zoek naar een nieuwe labo- en testmachine. Voor deze case werd de juiste leverancier gevonden. Na het afronden van de tender-fase (=voorstudie) werd er overgaan tot de aankoop van deze machine ter waarde van 2.000.000 euro.
Een andere opdracht was het implementeren van een remote-Cloud omgeving voor het Engineering departement. Deze omgeving liet toe zeer belastende 3D Software te runnen vanop elke laptop en elke locatie. Zo bespaarde de klant niet alleen op licentiekosten maar ook op de prijzige workstations die normaal nodig zijn voor elke engineer.

Mijn eigen zaak, Fabriek8, is dan ook een consultancy bureau met focus op Industrial design, project management en sourcing. Via mijn breed internationaal netwerk, met focus op Azië, kan ik voor verschillende sectoren een oplossing bieden. Bedrijven die op zoek zijn naar raad & daad omtrent product ontwikkeling, sourcing en R&D activiteiten sta ik graag bij. Niet onbelangrijk hierbij is het feit dat ik voor 3 weken per maand in China ben, en 1 week in België. Deze regeling zal nog lopen tot eind 2020, het einde van de opdracht bij UNILIN. Aangezien het team dat ik daar opgestart heb stillaan autonoom kan werken. Beschik ik over meer tijd om andere opdrachten te aanvaarden.

Deze opdrachten kunnen gaan van technisch tekenwerk, 3D ontwerp tot volledig project management van start-to-finish waarbij niet alleen de technische specificaties maar ook de financiële aspecten aan bod komen. Via mijn opleiding heb ik een ruime ervaring met verschillende 3D pakketten. Mijn grote voordeel is dat de opdracht voor mij niet hoeft te stoppen na het ontwerp. Dankzij mijn eerder aangehaald netwerk en ervaring, kan ik ook de productie en/of sourcing voor handen nemen.

In alle bescheidenheid vraag ik dan ook of Fabriek8 iets voor u kan betekenen? Bij gelegenheid kunnen we dit nog even via teleconferentie in detail bespreken.

 

Met vriendelijke groeten,

Jonas Deman

0032 478 47 20 15

Fabriek8

Trefwoorden
Designer, Industrial design, SolidWorks, 3D Design, Special Purpose Machines Design, Engineering Design, Rapid Prototyping, 3D Modeling
Sterke woorden
Creatief, Efficiƫnt, Gemotiveerd, Nauwgezet, Zelfstandig
Beschikbaarheid
3 dagen/week
Taalkennis
Nederlands:    moedertaal
Frans:    zeer goed
Engels:    perfect
Duits:    basis

Stuur deze freelancer een bericht

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk het profiel van deze 3 andere freelancers:

Naam Functie Plaats Ervaring
(jaren)
Details
Rosita
Grafisch vormgeverOudenaarde25
Sam
IT programmerenKortrijk18
Marcia
DesignerSint-pauwels5
Deze site gebruikt cookiesIk snap het
Freelance tarieven - Boek Tips voor freelancers - Over Ons - Algemene Voorwaarden - Privacybeleid
Freelancers op competentie of regio - Freelance jobs - Freelance vertalers
Copyright © 2011-2019. FreelanceNetwork.be