Freelance interieurarchitect regio Lombardsijde

Daphne Callemeyn
Hoofdactiviteit: interieurarchitect
Woonplaats: Lombardsijde
Linkedin
www.artique.be

Dankzij de bijna 10 jaar kennis en ervaring ben ik voor u de geschikte architecte om u met grote creativiteit en ruime kennis van zaken bij te staan doorheen heel het project / ontwerp. Ik ben hoofdzakelijk gespecialiseerd in verbouwingswerken / totaalrenovaties- en inrichting, zowel in ontwerp als in uitvoering. Door ervaring ben ik technische zeer sterk waardoor ik zeer oplossingsgericht kan handelen.

Ondernemend, ambitieus en perfectionistisch zijn de meest typerende eigenschappen van mijn karakter. De ontwerpen/plannen die ik voor u opmaak zijn met de grootste zorg en aandacht opgemaakt waarmee u bij de klant gegarandeerd een perfecte indruk zal nalaten. Half werk leveren bestaat voor mij niet – mijn geleverd werk is telkens van hoog niveau. Het ontwerp stemt af aan de noden van de klant waarin veel aandacht wordt besteed aan de laatste trends, functionaliteit en onderhoud.

Hieronder een korte beschrijving waarvoor u op mij kan beroep doen;

Opvolgen van bouwprojecten van A tot Z . Contact met klanten, architecten, aannemers, leveranciers,... Aanspreekpunt voor klanten, architecten, aannemers,... Opmeten bestaande toestand en uitzetten op pc. Eerste bespreking met klant. Ontwerpen van interieurs allerhande, groot en klein, zowel nieuwbouw als verbouwingen. Materiaalkeuze, voorstel meubilair, toonzaalbezoeken met klant. Opmaken technische plannen (verbouwingen, elektriciteit, sanitair,...) Opmaken offertes, vorderingstaat, facturen,… Werfopvolging, werfvergaderingen,...

Kortom, uw perfecte tweede hand in een project/realisatie.

Contacteer mij om vrijblijvend voor een kennismakingsgesprek of om een samplebox te ontvangen boordevol inspiratie adhv. eigen foto’s – ontwerpen en plannen.

Trefwoorden
Interieurarchitect, Interieurarchitect, Logo ontwerpen, Architect, VectorWorks
Beschikbaarheid
5 dagen/week
Taalkennis
Nederlands:    moedertaal
Frans:    goed
Engels:    goed

Stuur deze freelancer een bericht

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk het profiel van deze 3 andere freelancers:

Naam Functie Plaats Ervaring
(jaren)
Details
Boj
Technisch-tekenaarSint-truiden2
Ilse
DesignerNevele26
Sarah
InterieurarchitectBrugge9
Deze site gebruikt cookiesIk snap het
Freelance tarieven - Boek Tips voor freelancers - Over Ons - Algemene Voorwaarden - Privacybeleid
Freelancers op competentie of regio - Freelance jobs - Freelance vertalers
Copyright © 2011-2019. FreelanceNetwork.be