Freelance website programmeren regio Sint Katelijne Waver

Hans Cnops
Hoofdactiviteit: website programmeren
Woonplaats: Sint Katelijne Waver
Linkedin
solidsite.be

Full Stack Developer met kennis en passie voor Frontend:

  • Javascript
  • Angular 2
  • React
  • NodeJS
  • MongoDb
  • CSS3 / html5
  • Wordpress advanced
  • PHP
  • API's

Ik maak webapplicaties boenk erop!

Aantrekkelijk, Betaalbaar en gericht op het behalen van Concrete doelen. Een webapplicatie is geen doel op zich, het is een tool die helpt om jouw doelstellingen te realiseren.

Ik ga ver om mijn klanten zo goed mogelijk te helpen want ik wil dat ook zij hun doelen kunnen realiseren.

Initieel studeerde ik marketing en was ik voornamelijk commercieel bezig. Door mijn grote behoefte om dingen te creëren schoolde ik me om tot full stack webdeveloper. Vandaag beschrijven klanten me als een webdeveloper met kennis van marketing en klanten.

 

Wat klanten zeggen:

Als beginnende start up kunnen we hier bij Zùsto met onomkeerbare zekerheid en dankbaarheid stellen, dat Portland Lighthouse ons vanaf het begin heeft bijgestaan en heeft geholpen voor een prijs kwaliteit combo dat je nergens anders vindt.
Als webshopdesigner een dikke pluim, alles perfect op maat naar wens gecreëerd, samen mee ideeën uitdenken en optimaliseren zodat uw visie op maat gerealiseerd wordt in praktijk. Nog belangrijker; buiten het uitmuntende werk dat ze leveren in hun niche, worden ze een verlengstuk van uw bedrijf. Helpen u met contacten, geven u wijze raad, denken mee oplossend probleem gevalstudie. Je neemt hiermee geen zoveelste 9/5 webshop designer die de job doet en het factuur opstuurt, maar sluit een contract met iemand die zowel op het vlak van sales, marketing en logistiek adviserend optreedt en er voor zorgt dat je bedrijf progressief floreert en dit met een prachtige website als visitekaartje.

Sebastiaan Dekeersmaeker – zusto.com

“Hans, ik ben onder de indruk van jouw inzet, toewijding en gedrevenheid om ‘mij’ online te brengen en een website te bouwen die helemaal bij me past! Bewondering om jouw kritische ingesteldheid en totaalaanpak die ervoor zorgt dat er ook hier stijl en werk vernieuwd wordt! Ik ben ECHT content! Top! Ontzettend bedankt!”

Ignace Loriaux – ignaceloriaux.be

We zijn iets minder dan een maand online! Resultaat op 23/2 super sales gedaan + 60K van onze investering.

Mecdecor 2.0 meer dan dik en vier dubbel terug :-)

Nicolas – mecdecor.be

 Nogmaals hartelijk dank voor al het werk en de ondersteuning. Momenteel krijgen we aleen maar positieve feedback over de website, jullie reclame met "boenk erop" klopt dus. En daar zijn we heel blij mee. Wij gaan nu proberen om er al zoveel mogelijk mensen er naar toe te krijgen zodat we al een beetje naam bekendheid krijgen. In elk geval, het is zoals wij hte willen, het komt helaam profi over en daar willen wij voor staan. Hartelijk bedankt.

Marleen Koninckx – mountivity.com

Trefwoorden
Webdesign, JavaScript, PHP, WordPress, AngularJS, Frontend Development, Node.js, Website Development, Website programmeren, Webdesign, API Development, Json, E-commerce, WordPress e-Commerce, Wordpress Plugin, Ionic Framework
Sterke woorden
Expressief, Klantgericht, Doeltreffend, Creatief, Behulpzaam
Beschikbaarheid
2 dagen/week
Taalkennis
Nederlands:    moedertaal
Frans:    goed
Engels:    goed

Stuur deze freelancer een bericht

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk het profiel van deze 3 andere freelancers:

Naam Functie Plaats Ervaring
(jaren)
Details
Guy
Website programmerenPutte10
Hans
Website programmerenSint Katelijne Waver5
Herman
Grafisch vormgeverOosteeklo15
Deze site gebruikt cookiesIk snap het
Freelance tarieven - Boek Tips voor freelancers - Over Ons - Algemene Voorwaarden - Privacybeleid
Freelancers op competentie of regio - Freelance jobs - Freelance vertalers
Copyright © 2011-2019. FreelanceNetwork.be