Freelance administratie regio Zedelgem

Heidi Proot
Hoofdactiviteit: administratie
Woonplaats: Zedelgem
Linkedin

Meer dan 20 jaar geleden heb ik mijn bachelor in Bedrijfsbeheer, optie Accountancy en Fiscaliteit behaald aan het KHBO te Brugge.

Ik heb gewerkt in een groot accountantskantoor gevolgd door een job als subsidieconsultant in hetzelfde big four kantoor. Na een overname van deze afdeling ben ik aan de slag gegaan bij een financieringsmaatschappij als risk underwriter, ofwel kredietanalyst. Hier had ik meteen een eigen systeem op poten gezet om elke aanvraag tot financiering aan de hand van dezelfde maatstaven te beoordelen. Vijf jaar geleden ben ik in het bedrijf van mijn echtgenoot aan de slag gegaan waarbij ik alle administratie en dagdagelijkse boekhouding op mij nam. Ook inschrijven op openbare aanbestedingen was één van mijn kerntaken.

Mijn echtgenoot heeft er nu voor gekozen om een nieuwe uitdaging aan te gaan op professioneel vlak.  Zonder zijn technische kennis kan ik de oorspronkelijke activiteit van de firma niet verderzetten maar wil ik een nieuwe invulling aan de vennootschap geven. 

Ik wil mijn talenten als sociaalvaardig en leergierig persoon met grote zin voor orde in een boeiende en veelzijdige omgeving verder blijven ontwikkelen. Zo kan ik een meerwaarde voor u als klant betekenen. Ik kan u helpen bij allerlei boekhoudkundige, administratieve, ondersteunende en financieel-analytische opdrachten.

Trefwoorden
Boekhouden, Financieel advies, Financiële ondersteurning, Administratie, Hr ondersteuning, Accounts Payable Management, Accounts Receivable Management, Cost accounting, Administratie
Sterke woorden
Betrouwbaar, Bekwaam, Aandachtig, Kordaat, Opmerkzaam
Beschikbaarheid
5 dagen/week
Taalkennis
Nederlands:    moedertaal
Frans:    goed
Engels:    zeer goed
Duits:    basis

Stuur deze freelancer een bericht

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk het profiel van deze 3 andere freelancers:

Naam Functie Plaats Ervaring
(jaren)
Details
Hilde
Business intelligenceWielsbeke25
Greta
AdministratieWestmalle40
Leen
AdministratieBorlo16
Deze site gebruikt cookiesIk snap het
Freelance tarieven - Boek Tips voor freelancers - Over Ons - Algemene Voorwaarden - Privacybeleid
Freelancers op competentie of regio - Freelance jobs - Freelance vertalers
Copyright © 2011-2019. FreelanceNetwork.be