Freelance grafisch vormgever regio Mortsel

Mark Roberts
Hoofdactiviteit: grafisch vormgever
Woonplaats: Mortsel
Linkedin
www.designsource.be/index-nl.html

Allround grafisch ontwerper met illustratie vaardigheden en meer dan 25 jaar ervaring in desktop publishing, packaging en logo design en 12 jaar ervaring in web design.

Ik kan je een totaalpakket aanbieden of meewerken met collega's aan grote projecten of een one-off job uitvoeren naar jou specificaties. Ik heb verstand van accounting van in het prille begin tot en met het geleverde drukwerk of live website.  Bij web development hou ik mij uitsluitend bezig met html en css en werk samen met programmeurs indien dit van toepassing is bij ingewikkelde of grote websites. Ik kan je Adwords en Analytics accounts opstarten, onderhouden en zelfs lessen geven om zelf te onderhouden .

Ik heb meer dan 25 jaar ervaring met Photoshop en gebruik Indesign dagelijks sinds het prille begin. Ik bouw responsive sites met Dreamweaver, Twitter Bootstrap en Wordpress. Ik heb ook skills in AcrobatX, Apple Numbers, Illustrator en Excel en heb reeds meer dan 10.000 packshots gemaakt en bewerkt van onderdelen voor classic cars en update regelmatig een 20-tal classic car catalogues die ontwikkeld zijn over de jaren.

Ik beschik ook nog over teken- en illustratie vaardigheden en gebruik deze regelmatig om illustraties en cartoons te ontwikkelen voor logo's, boeken, folders, verpakkingen enz.

Trefwoorden
Grafisch vormgever, Web design, Google AdWords Development, Dtp, Adobe Photoshop, Logo Design, Logo ontwerpen, Covers & Packaging, Illustration, Adobe InDesign, WordPress, Mailchimp, Cartooning, Advertising, Catalogus lay-outen, Brochure ontwerpen, Banner Ad Design, Corporate Brand Identity, Google Analytics, Twitter bootstrap, Adobe Dreamweaver, Adobe Illustrator, 2D tekenen
Sterke woorden
Efficiƫnt, Allround, Flexibel, Creatief, Ervaren
Beschikbaarheid
3 dagen/week
Taalkennis
Nederlands:    moedertaal
Frans:    basis
Engels:    moedertaal

Stuur deze freelancer een bericht

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk het profiel van deze 3 andere freelancers:

Naam Functie Plaats Ervaring
(jaren)
Details
Larissa
Grafisch vormgeverKruibeke4
Kelly
Grafisch vormgeverMechelen8
Ludovic
Grafisch vormgeverDe Pinte15
Deze site gebruikt cookiesIk snap het
Freelance tarieven - Boek Tips voor freelancers - Over Ons - Algemene Voorwaarden - Privacybeleid
Freelancers op competentie of regio - Freelance jobs - Freelance vertalers
Copyright © 2011-2019. FreelanceNetwork.be