Freelance copywriting regio Leisele

Nele Vanveuren
Hoofdactiviteit: copywriting
Woonplaats: Leisele
Linkedin
www.vistacoaching.be

Even de weg kwijt en op zoek naar ademruimte? Je zoekt een coach om terug op de rails te komen?  Ik werp een frisse blik op jouw vraag zodat je zelf tot een nieuw verhaal kan komen. 
Ik begeleid jou, jouw team, gebruikersgroep of bewonersgroep graag in zoek- en groeiprocessen waarbij identiteit, koers voor de toekomst en actieprogramma uitkomsten zijn. Ik heb flink wat bagage de terreinen van klantgerichtheid, inspraak en participatie. 

Contacteer me vrijblijvend op  nele_vv@hotmail.com

 

Waar kan ik voor jou een verschil maken:

Ik ben een sociale bruggenbouwer. Het is m'n passie om verschillende leefwerelden met elkaar in dialoog te brengen. Met de juiste benadering en methodieken verzet je bergen. Zo'n processen brengen heel wat in beweging, zowel voor de betrokken organisaties en groepen, maar ook voor de individuele deelnemers. Wat is mijn plaats nog in het geheel? Welke richting wil ik als individu verder uit? Ik zit vast, en nu? Is dit het nog? Nog nooit kwamen zoveel zeer competente medewerkers tot stilstand door burn-out. Het is een element dat we zeker niet mogen vergeten in veranderprocessen. Doorheen diverse projecten, jobs en opleidingen specialiseerde ik me verder in het coachen van individuen en groepen die net door de veranderings- of participatieprocessen op een belangrijk knooppunt zitten. Beweging maken op eigen kracht is voor mij de kern. En tot een duurzame beweging komen is het doel.
==> Je kan een beroep doen op mij als externe coach om de medewerkers of (doel)groepen door de woelige wateren van de veranderingen te loodsen.

Door mijn opleidingen en werkervaring ben ik heel erg vertrouwd met zowel de sociale sector als met de werking van lokale besturen. Ik kreeg de kans om in het hart van de organisaties te werken waardoor ook de managementuitdagingen in beide sectoren me niet vreemd zijn. Zeker wanneer er veranderingen op til zijn. Wanneer betrek je medewerkers en hoe dan? Hoe communiceer je dit? Hoe begin je er aan?
==> Ik kan jullie bijstaan in het uittekenen van het veranderingsproces waarbij participatie en communicatie de sleutelbegrippen zijn.

Als gewezen opbouwwerker ontdekte ik dat participatief werken dicht bij mijn natuur ligt. Ik kan jullie inspireren en bijstaan in het uittekenen en uitvoeren van participatieprocessen.

Dit kan gaan over:

  •  gebruikersbeleving en klantvriendelijkheid, 
  • bewonersparticipatie bij een lokaal politiek beleid,
  • kleine of grote infrastructuurwerken, 
  • ...

Na jaren in dienstverband gewerkt te hebben koos ik ervoor om mijn vleugels uit te slaan en mijn ervaring en passies breed te delen.

Ik kijk er alvast naar uit om mijn ervaringen met joute delen en jouwproject die extra touch te geven zodat het extra slaagkans heeft.

Trefwoorden
Coach, Participatie, Procesbegeleiding, Integrale Coach, Transcription, Persteksten, Teksten schrijven, Team coach, Loopbaanbegeleiding
Sterke woorden
Enthousiast, Gestructureerd, Empathisch, Gedreven, Betrouwbaar
Beschikbaarheid
2 dagen/week
Taalkennis
Nederlands:    moedertaal
Frans:    goed
Engels:    goed
Duits:    basis

Stuur deze freelancer een bericht

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk het profiel van deze 3 andere freelancers:

Naam Functie Plaats Ervaring
(jaren)
Details
Hannes
CopywritingSint-denijs-westrem6
Marlies
CopywritingGent4
Hans
WebdesignAverbode12
Deze site gebruikt cookiesIk snap het
Freelance tarieven - Boek Tips voor freelancers - Over Ons - Algemene Voorwaarden - Privacybeleid
Freelancers op competentie of regio - Freelance jobs - Freelance vertalers
Copyright © 2011-2019. FreelanceNetwork.be