Freelance coach regio Ranst

Sofie De Bleser
Hoofdactiviteit: coach
Woonplaats: Ranst
Linkedin
www.lifecoachsofie.be
Mijn naam is Sófie De Bleser, coach in hart en nieren en een vrouw die positief in het leven staat. Ik heb mijn goed betaalde en prestigieuze baan opgegeven, om als coach op avontuur te gaan in de spannende wereld van het zelfstandig ondernemersschap.

Ik ben ruim 3 jaar manager geweest van een bedrijf in het Antwerpse, waar het coachen van medewerkers mijn voornaamste taak was. Ik was verantwoordelijk voor het personeel en de totale organisatie. 

Tijdens tal van opleidingen en mijn opleiding van Life Coach, vond ik mijn talenten en competenties, die ervoor zorgden dat ik met grote onderscheiding mijn diploma heb behaald.

Mijn praktijk startte ik vanuit mijn eigen behoefte als onderneemster, ik ben dan ook heel blij, dat ik nu die mensen kan helpen die in soortgelijke situaties zitten als mezelf, of in situaties die hen het leven moeilijk maken.

Mijn kracht ligt in mijn ervaringen als onderneemster gecombineerd met life coaching. Ik luister oprecht, laat mensen uitpraten, breng rust in de gesprekken en stel veel open vragen. Positiviteit en humor zijn belangrijke aspecten en ik werk probleemoplossend, waarbij gevoel centraal staat. Ik deel mijn coachées in mijn kennis en ervaring door het geven van tips en informatie en het opstellen van een plan van aanpak voor elk specifiek doel afzonderlijk. 

Verder geef ik workshops op vlak van zelfvertrouwen opbouwen, angsten,.. Neem gerust een kijkje op mijn website: www.lifecoachsofie.be

Mijn coaching maakt je bewust van je gevoelens, je denken en doen. Samen zoeken we naar wie jij bent, wat je wilt en wat je kunt doen om dat te bereiken. Ik stimuleer
Trefwoorden
Coach, Loopbaancoaching, Career-coaching, Hoogsensitiviteits coach, Burnout coach, Burnout coach Burnout preventie, Business Coaching, Zelfvertrouwen
Sterke woorden
Intensief, Empathisch, Open, Correct, Aandachtig
Beschikbaarheid
5 dagen/week
Taalkennis
Nederlands:    moedertaal
Frans:    goed
Engels:    zeer goed

Stuur deze freelancer een bericht

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk het profiel van deze 3 andere freelancers:

Naam Functie Plaats Ervaring
(jaren)
Details
Jef
VerkoopKnokke37
Ilse
AdministratieMechelen29
Manuela E.j.
LogistiekBoom30
Deze site gebruikt cookiesIk snap het
Freelance tarieven - Boek Tips voor freelancers - Over Ons - Algemene Voorwaarden - Privacybeleid
Freelancers op competentie of regio - Freelance jobs - Freelance vertalers
Copyright © 2011-2019. FreelanceNetwork.be