Freelance verkoop regio Gent

Jan Dossche
Hoofdactiviteit: verkoop
Woonplaats: Gent
Linkedin

Graag wou ik u vrijblijvend aanschrijven om me kandidaat te stellen voor een boeiende job binnen uw bedrijf.

Mijn naam is Dossche Jan , geboren te Gent  op 10-06-1961,gehuwd en  wonende te Wondelgem 9032 , Heemstraat 14.

Ik ben reeds sedert mijn 18 jaar actief in de bouwsector, aanvankelijk als werknemer, werfleider,  en nadien als zelfstandig aannemer. Ik heb in mijn loopbaan gewerkt in de metrobouw, industriebouw, woningbouw en afwerking. Ik ben zelfstandig aannemer in bouw-en afwerking sedert maart 1996, gespecialiseerd in verbouwingswerken,vloer-en tegelwerken, plaatsen van natuursteen(zowel vloeren als maatwerk) en restauratie van oude materialen. In november 2008 heb ik nog een bijkomende opleiding gevolgd en diploma behaald van marmerbewerking en steenhouwer. Ik vind dit na al die jaren nog steeds een heel boeiend werk. Daar ik toe  ben aan een nieuwe uitdaging  en ik mijn jarenlange ervaring en passie verder wil gebruiken, heb ik de beslissing genomen om op zoek te gaan naar een boeiende job waar ik mijn passie kan meenemen en mijn ervaring kan overbrengen op anderen. Ik ben energiek, werklustig, punctueel, ordelijk en spontaan in de omgang.  Ik heb een ruime ervaring inzake verkoop en plaatsing van vloeren, betegelen van badkamers en alles wat daar bij komt kijken. Ik heb een ruime kennis en ervaring. Vakmanschap draag ik hoog in het vaandel. Ook net daarom trekt een eventuele tijdelijke betrekking bij uw bedrijf mij zo aan.

Graag zou ik opdrachten aannemen op beurzen en in bedrijven, verkoop van bouw-en andere materialen spreekt mij enorm aan. 

Ik hoop spoedig een antwoord van u te mogen ontvangen , en kijk er naar uit om in een verder  gesprek u te kunnen overtuigen van mijn kwaliteiten .

 

 

Trefwoorden
Verkoop, Advies, Workshops bouw, Vloerwerken, Wandbetegeling
Beschikbaarheid
5 dagen/week
Taalkennis
Nederlands:    moedertaal

Stuur deze freelancer een bericht

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk het profiel van deze 3 andere freelancers:

Naam Functie Plaats Ervaring
(jaren)
Details
Kim
CommunicatieHaacht15
Annick
AdministratieHamme29
Phaedra
AdministratieEdegem19
Deze site gebruikt cookiesIk snap het
Freelance tarieven - Boek Tips voor freelancers - Over Ons - Algemene Voorwaarden - Privacybeleid
Freelancers op competentie of regio - Freelance jobs - Freelance vertalers
Copyright © 2011-2019. FreelanceNetwork.be