Freelance engineering regio Stabroek

Gene Verhoeven
Hoofdactiviteit: engineering
Woonplaats: Stabroek
Linkedin

Afgestudeerd als Industrieel ingenieur Electro-Mechanica heb ik mijn eerste werkervaring opgedaan bij FACIM Plaatbewerking als werkvoorbereider en programmeur van diverse CNC machines (Pons-, plooi-, laser-,-frees- en draaimachines). Alsook het maken en uittekenen van plaatontvouwingen om zo als DXF naar de diverse machines te sturen behoorden tot het takenpakket.

Hierna ben ik overgestapt naar de machinebouw bij IPSAM Technology als Project Engineer met als taak het engineeren en opvolgen van de bouw van vacuüm- en hogedrukinstallatie's (alsook gecombineerde installatie's van beide) op vrachtwagens of trekker-oplegger combinaties (doorlooptijd bedroeg ongeveer 3 maanden). Hier deed ik de complete engineering van de verschillende installatie's op gebied van mechanica, hydraulica, pneumatica alsook de sterkteberekeningen op druk en vacuüm. Het bestellen van de benodigde materialen en de opvolging op de werkvloer behoorde ook tot mijn takenpakket. 

Momenteel werk ik bij Aertssen Kranen op de engineeringsafdeling waar de hijsplannen worden gemaakt voor het werken met kranen op bv. de petrochemie, bouwwerven, windindustrie,....  Ook zoeken we naar andere oplossingen als het niet mogelijk is om hijskranen in te zetten en ontwikkelen en berekenen we de hiervoor benodigde tools.

Aangezien 3D-tekenen en het maken van sterkteberekeningen mijn passie is, ben ik sinds kort gestart als zelfstandige in bijberoep (±10 à 15 per week beschikbaar). Zelf ben ik een zeer plichtsbewust iemand en perfectionistisch ingesteld.

Trefwoorden
Engineering, Autocad, Solidworks, 3d design, 3d modelleren, 3d tekenen, 3d rendering, Computer-aided design, Computer engineering
Beschikbaarheid
3 dagen/week
Taalkennis
Nederlands:    moedertaal

Stuur deze freelancer een bericht

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk het profiel van deze 3 andere freelancers:

Naam Functie Plaats Ervaring
(jaren)
Details
Paul
LogistiekBoom29
Johan
Interim managementDuffel21
Saartje
DesignerIzegem10
Deze site gebruikt cookiesIk snap het
Freelance tarieven - Boek Tips voor freelancers - Over Ons - Algemene Voorwaarden - Privacybeleid
Freelancers op competentie of regio - Freelance jobs - Freelance vertalers
Copyright © 2011-2019. FreelanceNetwork.be