Freelance IT andere regio Oostakker

Martial Van Den Bossche
Hoofdactiviteit: IT andere
Woonplaats: Oostakker
Linkedin
www.martial.cc

Door mijn jarenlange ervaring zowel in netwerken, systemen en als programmeur dit zowel op het gebied van Windows, Linux en Mac ben ik de ideale tussenpersoon voor alle ICT werken die uw bedrijf nodig heeft. Veel KMO’s hebben geen ICT deskundige in dienst maar hebben na verloop van tijd nood aan een verbetering of versoepeling van hun netwerk, computers of bedrijfsprocessen. Dit door groei of nieuwe ontwikkelingen. Als leek is dit niet zo eenvoudig en als je rechtstreeks naar een bedrijf gaat dan gaan deze er ook het maximum willen uit halen en services verkopen die wel degelijk kunnen zijn maar die meer zijn dan wat je nodig hebt. Hiervoor heb je een tussenpersoon nodig. Iemand die meedenkt met jouw bedrijf, jouw visie overneemt en deze omzet naar structurele ICT behoeften. Deze behoeften laten uitvoeren zodat ze aan uw noden voldoen zonder dat u daar te veel voor betaald. Ook daar kan ik u bij helpen of het nu gaat over netwerken, systemen, hardware of automatisaties. Door mij in te huren als freelancer heeft u een  ervaren ICT deskundige in dienst om deze opdracht uit te laten voeren.

Automatisaties zorgen er niet alleen voor dat bedrijfsprocessen sneller worden uitgevoerd. Ze verkleinen ook de foutenmarge, maken  snelle custom rapporteringen mogelijk en zorgen ervoor dat een snelle en soepele aanpassing mogelijk is bij veranderingen op de arbeidsmarkt.

Trefwoorden
It programmeren, Php, Wordpress, Jquery, Ajax, Backend, Cisco certified network associate (ccna), Linux system administration, Windows 7 administration, Mac osx administration, Active Directory, KVM Virtualization, Firewall, Computer Hardware Installation, IT Management, Wireless Network Implementation, Wireless Security, Microsoft Server, Red Hat Enterprise Linux, Account Management
Sterke woorden
Ervaren, Gedreven, Betrouwbaar, Betrokken, Begeleidend
Beschikbaarheid
5 dagen/week
Taalkennis
Nederlands:    moedertaal
Frans:    zeer goed
Engels:    perfect
Duits:    basis

Stuur deze freelancer een bericht

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk het profiel van deze 3 andere freelancers:

Naam Functie Plaats Ervaring
(jaren)
Details
Glenn
Trainer/lesgeverPuurs17
Ben
IT andereZedelgem7
Pieter
Interim managementMeise20
Deze site gebruikt cookiesIk snap het
Freelance tarieven - Boek Tips voor freelancers - Over Ons - Algemene Voorwaarden - Privacybeleid
Freelancers op competentie of regio - Freelance jobs - Freelance vertalers
Copyright © 2011-2019. FreelanceNetwork.be