Freelance financiele ondersteuning regio Antwerpen

Cedric Van Oudenhove
Hoofdactiviteit: financiele ondersteuning
Woonplaats: Antwerpen
Linkedin

Ik heb een sterk analytisch vermogen, een voorliefde voor het werken met cijfers en een gezonde portie daadkracht. Ik hou ervan om orde te scheppen in chaos. Ontrafelen, uitzoeken en uitdokteren geven mij energie. Het liefst van al werk ik projectmatig. Ik hou van nieuwe zaken opstarten of bestaande processen optimaliseren. In mijn loopbaan heb ik zowel inzicht gekregen in de ‘backoffice’ van een onderneming alsook een brede kijk op wat ondernemen betekent. De Big4 heeft mij resultaatgericht, punctueel, stressbestendig en flexibel gemaakt. Gezond verstand en buikgevoel zijn mijn raadgevers, mijn aanpak is professioneel en mijn doel is om uit te blinken in wat ik doe. 

 

Ik ben op zoek naar projectmatige opdrachten waarin ik organisaties ondersteun in hun nood aan structuur en optimalisatie op financieel en administratief vlak. Onder meer business controlling, opvolging van budgetten, processen in kaart brengen, optimalisatie van processen, ondersteuning, kostenbesparing, etc. Kortom een project waar u de expertise of mankracht niet voor heeft en waar ik mijn tanden in kan zetten. Ik zoek een rol waarin ik het vertrouwen krijg om op een autonome manier een vooropgesteld doel te bereiken. Een omgeving met plaats voor humor en waar er aandacht en waardering is voor het individu, vind ik zeer belangrijk.

 

 

Ook mijn creatieve kant laat ik graag aan bod komen. Sinds kort heb ik een diploma in Adobe Illustrator. Waar de visuele mogelijkheden in programma’s zoals Powerpoint, Keynote, Paint, etc. hun grenzen kennen, zijn ze in combinatie met Illustrator onbeperkt. Ook voor het ontwerpen van logo’s, illustraties, vectoren, etc. is Adobe Illustrator het programma bij uitstek. Voor mij de ideale weg om mijn creativiteit te laten botvieren. 

Trefwoorden
Financiele ondersteuning, Administrative Support, Adobe Illustrator, Microsoft Office, Apple iWork
Sterke woorden
Punctueel, Analytisch, Doeltreffend, Uitmuntend, Gedreven
Beschikbaarheid
2 dagen/week
Taalkennis
Nederlands:    moedertaal
Frans:    goed
Engels:    zeer goed
Duits:    basis

Stuur deze freelancer een bericht

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk het profiel van deze 3 andere freelancers:

Naam Functie Plaats Ervaring
(jaren)
Details
Kirsten
Financiele ondersteuningBinkom24
Marina
AdministratieStabroek25
Sylvia
AdministratieMeldert13
Deze site gebruikt cookiesIk snap het
Freelance tarieven - Boek Tips voor freelancers - Over Ons - Algemene Voorwaarden - Privacybeleid
Freelancers op competentie of regio - Freelance jobs - Freelance vertalers
Copyright © 2011-2019. FreelanceNetwork.be