Freelance copywriting regio Poperinge

Inge Mauroo
Hoofdactiviteit: copywriting
Woonplaats: Poperinge
Linkedin

Aangename kennismaking. Fijn dat u mij leest... de feiten spreken voor zich, zegt men, en dat klopt uiteraard grotendeels. Aan de hand van de facts op deze site en mijn LinkedIn-profiel mag u mij inschatten als een rijpe veertiger, die haar grote liefde voor taal en cultuur op een creatieve manier probeert te beleven en over te brengen bij anderen. De bagage die ik de voorbije jaren heb meegekregen, geeft me wat comfort om hier en daar mijn horizon wat te verruimen. Ik schuw geen nieuwe uitdagingen en ben altijd bereid bij te leren.

Zo stond/sta ik vooral in het onderwijs, meestal in middelbare scholen. Maar ik gids ook in mijn regio, de Westhoek. Vooral het erfgoed van de Eerste Wereldoorlog lokt veel Britten. En ik geef met plezier bijles aan wie dat extra beetje uitleg nodig heeft. Ook het schrijven van teksten voor diverse gelegenheden loopt als een rode draad door mijn vrije tijd.
Enkele jaren terug richtte ik com2pass op, een een’vrouws’zaak, gespecialiseerd in bijles en nascholing, gidsen in mijn streek,  vertaling en copywriting. Gaande van een toeristische brochure voor de provincie tot een Duitse vertaling van een boek over psychologie. Voor de kwaliteitskrant De Standaard redigeer ik sinds 2014 de regionale pagina’s.

Met de feiten en  mijn motivering komt u al een heel eind om u een beeld van mij te vormen.  Bedankt voor uw tijd. Mocht u nog vragen hebben, ik sta u graag te woord!

 

Trefwoorden
Copywriting, Redactie, Vertaler Duits Nederlands, Vertaler Engels Nederlands, Teksten op schrijffouten nalezen, Teksten schrijven
Sterke woorden
Gedreven, Geduldig, Creatief, Nauwkeurig, Klantgericht
Beschikbaarheid
5 dagen/week
Taalkennis
Nederlands:    moedertaal
Frans:    basis
Engels:    zeer goed
Duits:    zeer goed

Stuur deze freelancer een bericht

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk het profiel van deze 3 andere freelancers:

Naam Functie Plaats Ervaring
(jaren)
Details
Erik
Vertaler/tolkBrussel40
Edith
CopywritingBrugge14
Cøpywriter
CopywritingRetie1
Deze site gebruikt cookiesIk snap het
Freelance tarieven - Boek Tips voor freelancers - Over Ons - Algemene Voorwaarden - Privacybeleid
Freelancers op competentie of regio - Freelance jobs - Freelance vertalers
Copyright © 2011-2019. FreelanceNetwork.be