Freelance boekhouden regio Brugge - St-Michiels

Rik Moerman
Hoofdactiviteit: boekhouden
Woonplaats: Brugge - St-Michiels
Linkedin

In 1977 ben ik gestart bij een Brugse Fiduciaire, nu geïntegreerd in E&Y.  In 1986 werd ik een erkend IAB Accountant.  Na 12 jaar heb ik de switch gemaakt naar het bedrijfsleven en ben kaderlid Finance geweest in grote en internationale bedrijven.  Hiervoor ben ik dan ook verhuisd naar Leuven.

De finance teams die ik heb aangestuurd, beliepen 2 tot 18 medewerkers.  Werkzaamheden: leveranciersboekhouding, klantenboekhouding en credit control, payroll accounting inclusief de nodige provisies, G/L accounting, reporting en consolidatie, controlling en budgettering.

Daarnaast ben ik steeds zelfstandig accountant in bijberoep gebleven voor starters, zelfstandigen, vrije beroepen, kleine vennootschappen en vzw's.

In 2017 ben teruggekeerd naar Brugge en heb ook definitief afscheid genomen van het werknemersstatuut.  Wat dus betekent dat ik mij volledig focus op een zelfstandige activiteit als accountant en/of freelancer.

Mijn pensioen?  Dat is voor later.  Ik ben nog steeds te gedreven en gemotiveerd.  Ik meen over voldoende ervaring en expertise te beschikken om op freelance-basis interim-en projectwerk te vervullen in meerdere soorten bedrijven en zelfs een meerwaarde kan betekenen.

 

 

Trefwoorden
Boekhouden, Fiscaliteit, Btw, Interim management, Leveranciersboekhouding, Starters coach, Boekhouding, Financial Accounting, Corporate Finance, Interne audit
Sterke woorden
Ervaren, Geroutineerd, Integer, Klantgericht, Punctueel
Beschikbaarheid
4 dagen/week
Taalkennis
Nederlands:    moedertaal
Frans:    zeer goed
Engels:    perfect
Duits:    basis
Spaans:    basis

Stuur deze freelancer een bericht

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk het profiel van deze 3 andere freelancers:

Naam Functie Plaats Ervaring
(jaren)
Details
Heidi - HP Consult
Financiele ondersteuningZedelgem21
Isabelle
BoekhoudenKortrijk25
Danny
BoekhoudenErembodegem2
Deze site gebruikt cookiesIk snap het
Freelance tarieven - Boek Tips voor freelancers - Over Ons - Algemene Voorwaarden - Privacybeleid
Freelancers op competentie of regio - Freelance jobs - Freelance vertalers
Copyright © 2011-2019. FreelanceNetwork.be