Freelance marketing ondersteuning regio Halle

Johan Vencken
Hoofdactiviteit: marketing ondersteuning
Woonplaats: Halle
Linkedin
www.valuesmedia.be

Ik vertrek vanuit de vaststelling dat KMO's en Non-Profit organisaties hebben geen nood aan de zoveelste marketingtheorie die zegt wat ze moeten doen, maar aan een transparante realistische aanpak die hen stap voor stap helpt een businessmodel of marketingplan te ontwikkelen in praktijk toepasbaar is. En dat is wat ik doe: ik ontwikkel de strategie niet voor jou, maar help jou een strategie te ontwikkelen zodat je dit in de toekomst op een gestructureerde manier zelf kan verder zetten.

Ik vertrek voor elke strategie of marketingplan vanuit jouw persoonlijke verhaal als onderneming en vanuit jouw doelstellingen. Van daaruit bespreken we samen elke bouwsteen van je plan en schrijven zo jouw marketingplan samen uit.

We kunnen samenwerken op ad hoc basis of ik kan de rol opnemen als marketing manager voor je onderneming. Ik help je dan bij de uitrol van je marketingplan en neem de rol op van jouw coach of hulplijn die je kan bellen of mailen als je ergens vast zit, niet weet of je goed bezig bent of eens een klankbord nodig hebt om enkele ideeën tegen het licht te houden. 

Met mijn bedrijf Values Media BVBA ben ik erkend dienstverlener van de KMO portefeuille voor Advies en Opleiding. Je kan dus tot 40% van je kosten gesubsidieerd krijgen. 

 

Trefwoorden
Trainer/lesgever, B2B Marketing, Contentmarketing, Database-marketing, Digitale marketing, Inbound marketing, Marketing strategy
Sterke woorden
Snel, Doeltreffend, Gedreven, Betaalbaar, Enthousiast
Beschikbaarheid
2 dagen/week
Taalkennis
Nederlands:    moedertaal
Frans:    zeer goed
Engels:    zeer goed
Duits:    basis

Stuur deze freelancer een bericht

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk het profiel van deze 3 andere freelancers:

Naam Functie Plaats Ervaring
(jaren)
Details
Kristien
CopywritingMerelbeke20
Kurt
CommunicatieAntwerpen18
Peter
Website programmerenHaaltert7
Deze site gebruikt cookiesIk snap het
Freelance tarieven - Boek Tips voor freelancers - Over Ons - Algemene Voorwaarden - Privacybeleid
Freelancers op competentie of regio - Freelance jobs - Freelance vertalers
Copyright © 2011-2019. FreelanceNetwork.be