General Manager regio Laarne en Le Roux

Categorie: interim management

Omschrijving:

Ter versterking van de structurele werking zijn we op zoek naar een voltijdse General Manager.

-Als General Manager sta je in voor de dagdagelijkse leiding van de organisatie met vestigingen in Laarne en Le Roux met in totaal een 40-tal medewerkers.
-Je ziet toe op de naleving van beleidslijnen van de onderneming, veiligheidsnormen en interne/externe regels en procedures.
-Je bouwt tevens verder aan een performant beleid. Je werkt hierbij in nauwe samenwerking met de bestuurders de missie, strategie en doelstellingen op korte en lange termijn uit. Je bewaakt de implementatie van de strategie en stuurt bij indien nodig.
-Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen in de sector en werkt proactief zodat de organisatie een antwoord kan bieden op de huidige maar ook toekomstige behoeften van de opdrachtgevers.
-Je hebt bijzondere aandacht voor de ontwikkeling van nieuwe initiatieven, die de groei en de duurzaamheid van de onderneming op een gestage manier bevorderen.
-Je bent verantwoordelijk voor de budgetten en financiele opvolgingen.
-In jouw rol als General Manager stem je de activiteiten van de verschillende afdelingen op elkaar af en stimuleer je een transparante communicatie en efficiente samenwerking. Als coach motiveer en betrek je je medewerkers om samen de ambities en doelstellingen te realiseren.
-Je vertegenwoordigt de organisatie en bent de centrale contactpersoon naar overheid, strategische klanten, leveranciers, derden.
 

Voor meer info over deze freelance job.
Registreer gratis
Al geregistreerd?
LoginPaswoord vergeten
Deze site gebruikt cookiesIk snap het