Freelance social media regio Antwerpen

Influencer Agency
Hoofdactiviteit: social media
Woonplaats: Antwerpen
Linkedin
www.influencer.agency/nl/

Influencer Agency Belgium

Influencer Agency Belgium zet via haar eigen database en unieke influencer marketing platform jouw merk in de spotlight door het te verbinden met ons netwerk aan social influencers en hun volgers, uw doelgroep. Want influencers op Facebook en Instagram zitten in ons DNA. De Instagram niche is voor ons een zeer bekend marketing terrein, sinds het ontstaan vanuit de eerste bloggende influencers voor de fashion en de food branche. Onze influencer marketing agency ontwikkelt altijd een creatieve influencer campagne van strategie tot campagne management.

De content managers van ons influencer bureau helpen jouw merk via relevante Instagrammers onder de aandacht te brengen, door je te vinden met ons omvangrijke influencer netwerk met social influencers en hun trouwe doelgroep. De grote verscheidenheid aan invloedrijke Instagram influencers en creators brengt juist kansen: nog nooit was een niche zo snel en betaalbaar te bereiken via platforms als Instagram, en de laatste tijd ook, TikTok. 

Hét influencer bedrijf van België

Het bereiken van de ideale mix van influencers op Instagram en TikTok is onze kracht. Als social media bedrijf zorgen ervoor dat onze influencers echte merksupporters worden waardoor onze influencers maximale betrokkenheid weten te veroorzaken. Ook het persoonlijke contact met onze influencer helden wordt door veel opdrachtgevers als een voordeel ervaren. Er is simpelweg meer branded content mogelijk tegen minder geld. En dat werkt altijd in het voordeel van u als adverteerder.

Influencer Marketing Agency & Bureau

En al die andere Belgische influencer platforms of een ander willekeurig influencer bureau? Is het voor een influencer bureau geen kwestie van een druk op de knop? Influencer marketing via Instagram is net weliswaar een nieuwe vorm van marketing, maar net als traditionele (content) marketing is de beste campagne een campagne waar creatieven van het juiste bureau goed over nagedacht hebben. Daarom is het juist van belang om te werken met ervaren content managers. Nieuwsgierig geworden? Neem dan zeker contact met ons op. 

Influencer Agency
James Wattstraat 100 
1097DM Amsterdam
020 210 1870
https://www.influencer.agency/nl/

Trefwoorden
Selecteer hier je hoofdactiviteit?, Social Media Management, Social Media Marketing, Social Media Optimization (SMO), Facebook advertising, Instagram Marketing
Beschikbaarheid
1 dag/week
Taalkennis
Nederlands:    moedertaal
Engels:    perfect

Stuur deze freelancer een bericht

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk het profiel van deze 3 andere freelancers:

Naam Functie Plaats Ervaring
(jaren)
Details
Sabina
AdministratieBelsele24
Kelly
Grafisch vormgeverHerent5
Rosita
Grafisch vormgeverOudenaarde25
Deze site gebruikt cookiesIk snap het
Freelance tarieven - Boek Tips voor freelancers - Over Ons - Algemene Voorwaarden - Privacybeleid
Freelancers op competentie of regio - Freelance jobs - Freelance vertalers
Copyright © 2011-2019. FreelanceNetwork.be