Freelance afspraakplanning regio Lendelede

Mutya Goethals
Hoofdactiviteit: afspraakplanning
Woonplaats: Lendelede
Linkedin

8 jaar reeds ervaring in telemarketing, prospectie & customer service.

Momenteel werk ik als sales assistant ter ondersteuning van sales managers. Wat houdt mijn job nu in? Prospectie, agendabeheer, organiseren van evenementen, klantenbezoeken/reizen boeken en plannen, vergaderingen organiseren, presentaties geven, Data input en verantwoordelijk voor verwerking van klantengegevens, kennis CRM en Navision, Schrijven en vertalen van teksten voor sociale media, website, folders, mailings. Heel veel bijgeleerd in de voorbije jaren in mijn fuctie, veel ruimte gehad om te groeien en altijd zelfstandig mijn werk moeten indelen.

Ik wil meer vrijheid in mijn job in functie van mijn gezien en wil daarom de stap zetten naar freelancer.

Ik ben Nederlands- en Engelstalig opgevoed en kan goed Frans. Teksten en artikelen vertalen is geen probleem voor mij . Teksten schrijven, nakijken. Tarief is afhankelijk van de grootte van de opdracht en moeilijkheidsgraad (veel opzoekwerk? nodig betreft onderwerp of technische termen etc.. )

Ondersteuning nodig als zelfstandige? Ik kan u daarbij helpen. Van uw e-mails en telefoontjes behandelen tot uw agenda beheren. Offertes opvolgen en klanten contacteren in geval van betalingsproblemen. Uw site voorzien van een tekst die meer bezoekers aantrekt? Of verantwoordelijk zijn voor uw mailings, briefwisseling. Ik hou mij bezig met al deze taken zodat u zich kunt focussen op uw hoofdtaak. Ik kan voor u een meerwaarde zijn, zonder de zware kost van een extra medewerker aan te nemen. 

Voorlopig een paar uur per week beschikbaar, maar weldra komt daar verandering in. Dan komt de mogelijkheid om afhankelijk van uw wensen een paar uur tot een paar dagen per week te werken. Eenmalig of op korte/lange termijn! Bij u op kantoor (afhankelijk van de afstand) of van bij mij. 

Ik ben een eerlijke, spontane persoon die van eerlijke communicatie houd. Ik doe mijn job, maar vind communicatie  en transparantie tussen beide partijen heel belangrijk. Uiteraard blijf ik professioneel en ga ik mijn opdrachten uitvoeren met de hoogste professionaliteit. Daarbij wordt er ook nooit informatie over u noch uw opdracht gedeeld met derden. 

 

Wilt u meer informatie? Of heeft u een opdracht ? Contacteer mij vrijblijvend, dan bespreken we alles. 

 

 

Trefwoorden
Afspraakplanning, Prospectie, Agendabeheer, Customer service, Mailings schrijven, Teksten op schrijffouten nalezen, Teksten schrijven, Vertaler Engels Frans Nederlands, Administrative Support, Administratie, Telefoonpermanentie, Cold calling, Callcenter, Data-input, Copywriting
Sterke woorden
Professioneel, Discreet, Efficiƫnt, Proactief, Commercieel
Beschikbaarheid
1 dag/week
Taalkennis
Nederlands:    moedertaal
Frans:    zeer goed
Engels:    moedertaal
Spaans:    basis

Stuur deze freelancer een bericht

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk het profiel van deze 3 andere freelancers:

Naam Functie Plaats Ervaring
(jaren)
Details
Philippe
Marketing ondersteuningAverbode5
Diana
AdministratieAntwerpen Berendrecht25
Charity
AdministratieDendermonde2
Deze site gebruikt cookiesIk snap het
Freelance tarieven - Boek Tips voor freelancers - Over Ons - Algemene Voorwaarden - Privacybeleid
Freelancers op competentie of regio - Freelance jobs - Freelance vertalers
Copyright © 2011-2019. FreelanceNetwork.be