Freelance - regio Antwerpen

Leila Kandil
Hoofdactiviteit: -
Woonplaats: Antwerpen
Linkedin
www.leilakandil.be

Een bloeiende zaak, een straf product of een organisatie met een verhaal? Maar nog op zoek naar rake woorden om je doelgroep aan te spreken? Ik help. We ontmoeten elkaar, jij vertelt er alles over en ik kruip in mijn pen. Hieronder een vind je een overzicht van vaste formules die ik aanbied, maar laat je er niet door vastpinnen. Ik hoor ook graag over je andere vragen. Een koffie kan altijd en ik kijk er sowieso naar uit.

  • Webteksten: Ik schrijf het verhaal achter je product, bedrijf of organisatie in heldere en SEO-proof woorden op je website. Vertel me wat je doet, voor wie en waarom en we maken het verhaal digitaal. Ik schrijf enkel de teksten op jouw kant-en klare pagina’s. Of we beginnen samen van nul. Met jouw webbouwer of die van mij.
  • Nieuwsbriefabonnement:Je onderneming zit boordevol nieuws, maar je hebt niet de tijd of de woorden om erover te schrijven? Laat mij het doen. Een kant-en klare briefing, een vaag plan, het kan allemaal.
  • Blogabonnement: Een organisatie of een bedrijf waar veel over te vertellen valt, maar je weet niet hoe en wanneer? Ik doe het voor jou. Ik luister naar jouw verhaal, ga met jouw briefing op pad of dompel me erin onder zodat ik er zelf over kan blijven vertellen. Ik bezorg je wekelijks of maandelijks berichten die jouw lezers gretig maken om meer. Zoals jij wil.
  • Redactionele artikels: Jij hebt een personeelsbrochure, een vakblad, een magazine of een online verhaal? Stuur me op pad, stel me aan iemand voor of hou het vaag, maar vertel me wat je wil delen. Ik verdiep me in het onderwerp, stel de juiste vragen en bezorg een artikel (online of print) dat net die snaren raakt die jij voor ogen had.
  • Eindredactie of herschrijven:  Je verhaal is klaar? Ik zet met plezier de puntjes op de i en verhelder waar nodig. Alleen als 't echt moet, gooi ik het over een heel andere boeg. Nog iets helemaal anders Je hebt woorden nodig, maar ze zijn niet te vatten in een van bovenstaande formules? Ook dan kan ik je allicht helpen. Vraag het me.

Contacteer me, dan hebben we het er eens over.

Trefwoorden
Copywriting, Eindredactie, Redactie, Content Writing, Copywriting, Copywriting SEO, Storytelling
Sterke woorden
Creatief, Analytisch, Flexibel
Beschikbaarheid
2 dagen/week
Taalkennis
Nederlands:    moedertaal
Frans:    goed
Engels:    zeer goed
Spaans:    basis

Stuur deze freelancer een bericht

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk het profiel van deze 3 andere freelancers:

Naam Functie Plaats Ervaring
(jaren)
Details
Sylvia
AdministratieMeldert13
Fabienne
Interim managementRiemst10
Katja
AdministratieSint-katelijne-waver30
Deze site gebruikt cookiesIk snap het
Freelance tarieven - Boek Tips voor freelancers - Over Ons - Algemene Voorwaarden - Privacybeleid
Freelancers op competentie of regio - Freelance jobs - Freelance vertalers
Copyright © 2011-2019. FreelanceNetwork.be