Freelance afspraakplanning regio Oedelem

Kelly Walleyn
Hoofdactiviteit: afspraakplanning
Woonplaats: Oedelem
Linkedin

 

Ik bijt me graag vast in administratieve dossiers.  Ik heb 7 jaar in de verzekeringswereld gewerkt waar ik schade-aangiften heb verwerkt, beheerd en afgehandeld.  Uiteraard is oog voor detail hierbij zeer belangrijk.

 

Na deze job, ben ik in 2006 terecht gekomen bij de vakbond als dienstverlener.  Ik had op dat moment geen kennis van sociale wetgeving, arbeidsrecht, werkloosheidsreglementering, enz.  maar de grote drijfkracht in mij heeft erdoor gezorgd dat ik via bijscholingen deze job fantastisch kon uitvoeren.  Correcte communicatie met de leden is in deze job cruciaal!

 

In april 2016 heb ik de beslissing genomen om mij verder te ontplooien in een zelfstandige activiteit als wellness coach.  Mijn klanten worden persoonlijk begeleid in hun weg naar een gezonde, actieve levensstijl.  Samen gaan we praktisch en oplossingsgericht werken aan hun eigen doelstelling.  Een luisterend oor en een flinke dosis inlevingsvermogen komt hier zeker van pas.

 

Sinds mei 2018 combineer ik mijn job als wellness coach met een functie in een interieur- en exterieurwinkel.  Deze uitdaging is tevens op zelfstandige basis.  Ook hier hou ik steeds een aangenaam voldaan gevoel aan over: het is zo fijn om de mensen te begeleiden in de keuze bij de inrichting van hun huis en tuin, de plek waar dagelijkse beslommeringen worden achtergelaten en waar je kan ontspannen.

 

Ik ben een bezige bij en wil mijn kwaliteiten verder blijven ontplooien.  Stilstaan is voor mij achteruitgaan.  Vandaar dat ik heb beslist om ook freelance-opdrachten uit te voeren.  Ik heb de nodige flexibiliteit om de aangeboden opdracht naar behoren uit te voeren naast mijn huidige bezigheden.

 

Mijn meest opvallende kwaliteiten som ik hieronder nog even op.  Ik overtuig u graag van mijn enthousiasme en motivatie tijdens een gesprek.

 

Enthousiaste groeten

 

Kelly Walleyn

KWALITEITEN:

  • Goed kunnen communiceren

Tijdens het uitvoeren van mijn zelfstandige activiteit, is het belangrijk dat ik mensen kan ‘lezen’ en dat ik mijn communicatiestijl aanpas afhankelijk van de situatie.

  • Telefonische afspraakplanning:

Alle afspraken in mijn zelfstandige activiteit worden gemaakt na telefonisch contact.

  • Verantwoordelijkheid nemen:

“Actie = Reactie" 

  • Enthousiast en vriendelijk

Deze eigenschappen zijn noodzakelijk in mijn dagelijkse bezigheden om tot een goed resultaat te komen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trefwoorden
Administratie, Administratie, Communicatie, Teksten-typen, Teksten uittypen, Teksten schrijven, Telefonische enquetes afnemen, Gezondheidscoach, Afspraakplanning, Microsoft Word, Microsoft PowerPoint, Televerkoop, Mailings nabellen, Telefonische verkopen, Hostess, Face to face enqueteur, Telefoonpermanentie
Sterke woorden
Communicatief, Commercieel, Administratief, Gedetailleerd, Klantvriendelijk
Beschikbaarheid
3 dagen/week
Taalkennis
Nederlands:    moedertaal
Frans:    basis
Engels:    goed

Stuur deze freelancer een bericht

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk het profiel van deze 3 andere freelancers:

Naam Functie Plaats Ervaring
(jaren)
Details
Catharina
HorecaAntwerpen0
Monica
AdministratieHoegaarden17
Gerda
AdministratieOosterzele20
Deze site gebruikt cookiesIk snap het
Freelance tarieven - Boek Tips voor freelancers - Over Ons - Algemene Voorwaarden - Privacybeleid
Freelancers op competentie of regio - Freelance jobs - Freelance vertalers
Copyright © 2011-2019. FreelanceNetwork.be