Freelancerprofiel voor administratie te Knokke-heist

Katja Bataillie
Hoofdactiviteit: administratie
Woonplaats: Knokke-heist
Linkedin
www.aplussupport.be
Omschrijving

Onder de commerciële naam A+support bied ik mijn administratieve talenten en wens ik mijn ervaring te delen met die zaakvoerders die er de meeste nood aan hebben.

Want ondanks of misschien wel door de digitalisering merk ik hoe zaakvoerders nog steeds bedolven worden onder een kluwen van administratieve verplichtingen. Onze huidige maatschappij verwacht dan ook nog eens 7/7 - 24/24 antwoord.

 Omdat ondernemers zich vooral moeten focussen op hun corebusiness worden louter administratieve doch belangrijke zaken soms/vaak op langer termijn geschoven. Vaste werknemers met een vaste taak, hebben niet de tijd om over te nemen. Dit resulteert vaak in gemiste kansen, omzet verlies, ontevreden klanten en werknemers, kortom groeistop.

 Als zelfstandig Manager Assistant wil ik mij nog verder ontplooien in wat ik het best en het meest graag doe en dat is: ten dienste staan van en administratieve ondersteuning bieden aan ondernemers.

Ik ben mij ervan bewust dat ik iedere opdrachtgever/klant zo kan benaderen dat er een nauwe band opgebouwd wordt en die vertrouwensband zorgt ervoor dat beide partijen er beter van worden.

Zelfstandigheid biedt mij ook de mogelijkheid om een etmaal optimaal benutten. Dan denk ik ook aan hard en veel kan werken als het moet maar ook het ook rustig aan doen als het kan.

 

Trefwoorden
Administratie, Administratie, Administrative Support, Admin Support, Financiele ondersteuning, Hr ondersteuning, Digital Mapping, Leveranciersboekhouding, Debiteuren-beheer, Virtual Assistant, Office-manager, Personeelsadministratie, Office Administration, Klantenboekhouding, Website beheerder, Social Media Management, GDPR DPO
Sterke woorden
Discreet, Punctueel, Integer, Gedreven, Administratief
Beschikbaarheid
2 dagen/week
Taalkennis
Nederlands:    perfect
Frans:    moedertaal
Engels:    perfect
Duits:    goed
Spaans:    basis

Stuur deze freelancer een bericht

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk het profiel van deze 3 andere freelancers:

Naam Functie Plaats Ervaring
(jaren)
Details
Jurgen
BoekhoudenDadizele25
Jo
Interim managementZemst25
An
AdministratieKapellen20
Deze site gebruikt cookiesIk snap het
Freelance tarieven - Boek Tips voor freelancers - Over Ons - Algemene Voorwaarden - Privacybeleid
Freelancers op competentie of regio - Freelance jobs - Freelance vertalers
Copyright © 2011-2019. FreelanceNetwork.be