Freelance webdesign regio Affligem

Rudy De Saedeleir
Hoofdactiviteit: webdesign
Woonplaats: Affligem
Linkedin
mediatiek.be

Na 38 jaar (waarvan 31 jaar als voltijdse freelancer) ervaring in de media - 20 jaar radio en 18 jaar in de geschreven journalistiek (kranten, magazines, online), samen goed voor 40.000 uur radio en 20.000 artikels, koos ik begin 2017 voor een nieuwe uitdaging als webdesigner (WordPress), met aanvullend copywriting en enkele andere vaardigheden (social media, communicatie, voice-over) die ik jarenlang opbouwde.

Ik was steeds een zeer polyvalent haantje de voorste in de nieuwste media-ontwikkelingen, ook social media en fotografie, en ik bouwde voor mezelf de nodige competenties op in o.m. het ontwikkelen van websites (ook webshops). Mijn ruime media-ervaring en mijn natuurlijke aanleg voor degelijke, originele teksten combineer ik met mijn technische knowhow in de digitale sector.

Zoekt u iemand die niet alleen een nieuwe website kan ontwikkelen voor uw activiteit, maar deze tegelijk op de juiste manier inhoudelijk kan invullen, onderhouden en blijvend ondersteunen? Dan moet u mij zeker eens contacteren. Ik verzorg liefst het totale plaatje voor u, met als doel een blijvende relatie op te bouwen en u te ontlasten van al uw digitale zorgen. Ik mik vooral op kleinere organisaties, kmo's, zelfstandigen of starters met een beperkt(er) budget voor hun communicatiebehoeften. 

Trefwoorden
Website beheerder, Persteksten, Copywriting, Google Website Optimizer, Website Development, WordPress, WiX, Social Media Optimization (SMO), Social media, Voice over, Communicatie, Webdesign
Beschikbaarheid
5 dagen/week
Taalkennis
Nederlands:    moedertaal
Frans:    basis
Engels:    zeer goed

Stuur deze freelancer een bericht

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk het profiel van deze 3 andere freelancers:

Naam Functie Plaats Ervaring
(jaren)
Details
Frank
Digital marketeerGent15
Liesbeth
Website programmerenGent2
Gregory
WebdesignIzegem7
Deze site gebruikt cookiesIk snap het
Freelance tarieven - Boek Tips voor freelancers - Over Ons - Algemene Voorwaarden - Privacybeleid
Freelancers op competentie of regio - Freelance jobs - Freelance vertalers
Copyright © 2011-2019. FreelanceNetwork.be