Freelance marketing ondersteuning regio Brasschaat

David Backx
Hoofdactiviteit: marketing ondersteuning
Woonplaats: Brasschaat
Linkedin

Een bestaand product portfolio maar de groei stagneert

Als Business Consultant help ik u in eerste instantie een overzichtelijke doorlichting van de organisatie te maken (Sales, Service, Administratie, etc). Daarbovenop voer ik een volledige Product Portfolio Analyse uit met als deliverable een advies met betrekking tot HOE en WAAR bijsturen om uw bedrijf weer te laten groeien.

 

Een briljant product maar loopt vast in de uitwerking om het naar de markt te brengen?

Ik help u om een markt- en concurrentieanalyse te maken, een positionering voor uw product of dienst te bepalen en een volledig Go-2-Market voorstel af te leveren dat duidelijk stelt welke activiteiten dienen uitgevoerd te worden alsook een marketing- en communicatieplan. Dit alles in overzichtelijke en haalbare timing.

 

Een briljant idee voor een product of dienst maar u weet niet hoe te beginnen om het ook effectief op de markt te brengen?

Van het ontwikkelen van een merknaam, over een designstijl tot een finaal product, zet ik voor u mijn eigen netwerk in gang. Ik werk samen met een aantal getalenteerde jonge out-of-the-box designers die snel en onbevooroordeeld focussen op uw idee en/of concept. Wij werken dit in eerste instantie uit van idee tot prototype.

 

Ik heb steeds een sceptische kijk op traditionele aanpak, ongeacht of het gaat om productontwerp, bedrijfsorganisatie, logistieke keten of andere... De uitdaging om met een nieuw product of dienst anders uit de hoek te komen dan wat de consumenten (B2C en B2B) reeds gewend zijn, levert mijn levensvreugde en energie. De mogelijkheden zijn vandaag onbeperkt, en in vele gevallen nog onvoldoende in gebruik.

Betrapt u zichzelf nu op een glimlach? ... Contacteer me om uw idee of project te bespreken.

Trefwoorden
Marketing ondersteuning, Product Management, Corporate Strategy, Marketing strategy, Strategic planning, B2B Marketing, Marketing coach, Business Analysis, Business Modeling, Business Planning, Management Consulting, Startup Consulting
Sterke woorden
Klantgericht, Flexibel, Betrouwbaar, Gedreven, Eigentijds
Beschikbaarheid
4 dagen/week
Taalkennis
Nederlands:    moedertaal
Frans:    zeer goed
Engels:    perfect
Duits:    basis

Stuur deze freelancer een bericht

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk het profiel van deze 3 andere freelancers:

Naam Functie Plaats Ervaring
(jaren)
Details
Ann
Interim managementHoboken25
Jef
VerkoopKnokke37
Anny
Marketing ondersteuningElingen (omgeving Brussel)30
Deze site gebruikt cookiesIk snap het
Freelance tarieven - Boek Tips voor freelancers - Over Ons - Algemene Voorwaarden - Privacybeleid
Freelancers op competentie of regio - Freelance jobs - Freelance vertalers
Copyright © 2011-2019. FreelanceNetwork.be