Freelance communicatie regio Minderhout

Margot Janssen
Hoofdactiviteit: communicatie
Woonplaats: Minderhout
Linkedin
www.margotvanderschans.com

Ik help je je doelen te bereiken
Als freelance marketing- & communicatiespecialist help ik je om de doelstellingen van jouw bedrijf of organisatie te realiseren, door de marketing en communicatie van je onderneming/producten/diensten richting de markt en (potentiële) klanten te verbeteren en/of om het interne communicatie proces te stroomlijnen. Door de marketingcommunicatie van je bedrijf naar een hoger plan te tillen, trek je meer potentiële klanten aan. En dat betekent vaak meer omzet en dus meer winst.

Mijn achtergrond
Bij een grote financiële dienstverlener was ik meer dan 15 jaar, van strategie tot uitvoering, verantwoordelijk voor vele campagnes en activiteiten op het gebied van corporate, interne en marketingcommunicatie gericht op de meest uiteenlopende doelgroepen. De afgelopen jaren mocht ik als freelancer voor verschillende organisaties en KMO's in zeer uiteenlopende branches allerlei (korte en lange) mooie projecten realiseren. Bijzonder waardevol, omdat ik hierdoor over veel en vooral brede kennis en ervaring beschik.

Interimopdracht
Als je tijdelijk extra communicatie (advies)kracht of -ondersteuning nodig hebt, ben ik beschikbaar voor interimopdrachten. Hiervoor  werk ik met een uurtarief. De hoogte hiervan is mede afhankelijk van de omvang en duur van de opdracht.

Ondersteuning gedurende langere termijn
Als je gedurende een langere periode nood hebt aan (beperkte) flexibele freelance marketing- of communicatie ondersteuning, dan is het Marketing Abonnement een ideale oplossing voor KMO's. Je hebt dan voor een vast en vooraf afgesproken bedrag per maand, je eigen externe marketing- en communicatiespecialist. Aan de hand van de resultaten die jij wilt bereiken, zorg ik ervoor dat de benodigde inspanningen worden ingezet om dat gewenste resultaat te behalen. Je neemt dus voor een bepaalde periode een abonnement op mijn dienstverlening. En tijdens die periode til ik, stap voor stap, de marketing en communicatie van je bedrijf naar een hoger niveau. Je hebt al een Marketing Abonnement vanaf 825 euro per maand.

Neem vrijblijvend contact op
Wil je weten wat ik voor jouw bedrijf of organisatie  kan betekenen? Neem dan contact met me op om jouw opdracht te bespreken. Bel 0471 91 09 85 of mail naar info@margotvanderschans.com

Trefwoorden
Communicatie, Relatiemarketing, Evenementorganisatie, Marketingcommunicatie, Marketing, Social media, Email Marketing, Contentmarketing, Marketing strategy
Sterke woorden
Betrokken, Professioneel, Doelmatig, Toegankelijk, Zelfstandig
Beschikbaarheid
4 dagen/week
Taalkennis
Nederlands:    moedertaal
Frans:    basis
Engels:    goed
Duits:    basis

Stuur deze freelancer een bericht

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk het profiel van deze 3 andere freelancers:

Naam Functie Plaats Ervaring
(jaren)
Details
Els
AdministratieSchoten17
Anne
Marketing ondersteuningGeraardsbergen20
Krist
Hr ondersteuningWestrem15
Deze site gebruikt cookiesIk snap het
Freelance tarieven - Boek Tips voor freelancers - Over Ons - Algemene Voorwaarden - Privacybeleid
Freelancers op competentie of regio - Freelance jobs - Freelance vertalers
Copyright © 2011-2019. FreelanceNetwork.be