Freelance vertaler/tolk regio Meulebeke

Sonia Vankeersbilck
Hoofdactiviteit: vertaler/tolk
Woonplaats: Meulebeke
Linkedin

Als leergierige en creatieve duizendpoot heb ik mijn sporen verdiend binnen de domeinen van administratie, sales en vooral marketing, communicatie en vertalen. Mijn werkervaring situeert zich binnen IT, onderwijs en vorming, life coaching/persoonlijke ontwikkeling en de vertaalsector.

Ik hou ervan om projecten verzorgd en tot in de puntjes uit te voeren, van concept over realisatie tot opvolging. Mijn creatieve kijk en gerichtheid op efficiëntie zet ik hierbij graag in. Ik heb een 'meedenkende' mentaliteit, ben klant- en resultaatsgericht en zeer betrokken bij wat ik doe.

Gepassioneerd door taal, leg ik me vanuit mijn thuiskantoor o.a. toe op vrije en beëdigde vertalingen, tekstcorrectie en eindredactie. Vanuit het Engels, Frans en Spaans verzorg ik native vertalingen Nederlands en revisies van vertaalde documenten. Beëdigde vertalingen, tot en met de legalisatie bij de rechtbank, verzorg ik zowel voor België als Nederland.  Als tekstcorrector of eindredacteur verbeter of redigeer ik Nederlandse teksten. Met een arendsoog lees ik uw Nederlandse teksten grondig na om er de fouten, inconsistenties, kromme en stroeve constructies uit te halen. Zodat ze vlot lezen en doen waarvoor ze bedoeld zijn!

Met ruim 20 jaar ervaring in het werkveld heb ik sterke project management skills opgebouwd, ben ik een zeer zelfstandig werker en hou ik ervan projecten waar u even geen tijd of resources voor hebt, in goeie banen te leiden.

Trefwoorden
Vertaler/tolk, Vertaler Engels Frans Nederlands, Vertaler Spaans Nederlands, Vertaler Nederlands Spaans, Proofreading Tekstcorrectie, Eindredactie, Content Writing, Content Management System, Templates, Corporate Brand Identity, Format & Layout, Microsoft Office, Adobe Creative Suite
Sterke woorden
Taalvaardig, Efficiƫnt, Georganiseerd, Betrokken, Klantgericht
Beschikbaarheid
5 dagen/week
Taalkennis
Nederlands:    moedertaal
Frans:    perfect
Engels:    perfect
Spaans:    zeer goed

Stuur deze freelancer een bericht

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk het profiel van deze 3 andere freelancers:

Naam Functie Plaats Ervaring
(jaren)
Details
Annemie
AdministratieAalst35
Johan
Vertaler/tolkMenen31
Mieke
Vertaler/tolkHamont-achel2
Deze site gebruikt cookiesIk snap het
Freelance tarieven - Boek Tips voor freelancers - Over Ons - Algemene Voorwaarden - Privacybeleid
Freelancers op competentie of regio - Freelance jobs - Freelance vertalers
Copyright © 2011-2019. FreelanceNetwork.be