Freelance hr ondersteuning regio Zingem

Bart Menschaert
Hoofdactiviteit: hr ondersteuning
Woonplaats: Zingem
Linkedin
www.hr-power.be

Als HR dienstverlener ontzorgen wij KMO’s op een pragmatische, no nonsens manier in allerhande HR zaken. Van Payroll opdrachten naar operationele HR ondersteuning tot gericht HR advies in de meest brede zin van het woord. Dit kan op deeltijdse basis om expertise in huis te halen, ter ondersteuning van je huidige HR team of ter vervanging in geval van bvb ziekte.

  • Payroll ondersteuning omvat het uitvoeren van loon & wedde administratie, de voorbereidende werkzaamheden (tijdsregistratie en prestatiecontrole) en alle daarbij horende administratie zoals vragen omtrent tijdskrediet, klein verlet, sectorspecifieke bepalingen, werkloosheid en zo veel meer.
  • Operationele HR ondersteuning omvat, naast de payroll, ook het opzetten van structuren, systemen, procedures, policy’s die je als KMO een goede basis geven tot de verdere groei van je organisatie. Opzetten van een onthaalbeleid, functioneringsgesprekken, bekijken van loonoptimalisaties of het organiseren van on-site trainingen zijn maar enkele voorbeelden.
  • HR Advies is dan eerder de adviserende rol vanuit HR waar de ervaring & knowhow spreekt maar de uitvoering mogelijks gebeurt door iemand intern in nauwe opvolging van onze HR expert.

Veelal is het een combinatie van diverse zaken die volgens de behoeften van jouw organisatie, op maat worden uitgewerkt. Flexibel inzetbaar aan een correcte prijs.

Naast onze dienstverlening als HR Business Partner bieden we ook een aantal HR gerelateerde diensten aan via een select netwerk van freelancers en partnerbedrijven die hun kwaliteit bij diverse klanten reeds hebben bewezen. Dit gaat niet enkel van teambegeleiding, individuele coaching of trajecten rond stress & veerkracht, ook voor trainingen on site, selectiepartners selecteren, uitvoeren van assessments en aanbieden van persoonlijkheidsvragenlijsten behoren tot de mogelijkheden. We doen hiervoor een beroep op vakspecialisten die net als wij maatwerk leveren aan de onderneming. Kortom, HR Power is uw Business Partner voor flexibele personeelszaken. 

Als ondernemingsgezinde HR vinden we een persoonlijk contact dan ook heel belangrijk. Het is immers de basis om maatwerk te bieden en een lange termijn samenwerking te realiseren. Wij komen dan ook graag bij u langs om vrijblijvend onze werking verder toe te lichten.

Neem je met ons contact op om een verkennend gesprek vast te leggen? Dat kan via bart@hr-power.be of bel 0479 570 151

Alvast bedankt voor de interesse en tot gauw.

Met vriendelijke groeten, 

Bart Menschaert
HR Power 

Trefwoorden
Hr ondersteuning, Personeelsadministratie, Hr ondersteuning
Beschikbaarheid
3 dagen/week
Taalkennis
Nederlands:    moedertaal
Frans:    goed
Engels:    goed

Stuur deze freelancer een bericht

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk het profiel van deze 3 andere freelancers:

Naam Functie Plaats Ervaring
(jaren)
Details
Ann-Sophie
Hr ondersteuningOordegem10
Dirk
Financiele ondersteuningTernat20
Bart
Hr ondersteuningArdooie35
Deze site gebruikt cookiesIk snap het
Freelance tarieven - Boek Tips voor freelancers - Over Ons - Algemene Voorwaarden - Privacybeleid
Freelancers op competentie of regio - Freelance jobs - Freelance vertalers
Copyright © 2011-2019. FreelanceNetwork.be