Operationele Poject Chef

Categorie: horeca

Omschrijving:

Onze waarden zijn gebaseerd op een belevenis, en zijn dus vernieuwend t.o.v van klassieke bedrijfscatering. Onze businessmodelen zijn gefundeerd op ondernemerschap van mensen, die de kans krijgen om met lokale kwaliteitsproducten traditionele en tendensgerechten te bereiden, en deze volgens de regels van de kunst van gastvrijheid aan te bieden.

Elke klant wordt gestuurd vanuit het KMO-principe, waardoor beslissingen en aanpassingen bliksemsnel uitgevoerd kunnen worden. Het centraliseren van alle noodzakelijke diensten bij de klant biedt niet enkel economische voordelen, maar geeft ook het ondernemerschap een boost en verhoogt de klant én de consument relatie.
Green Kitchen’s culinair programma wordt samengesteld vanuit de creativiteit van onze lokale chefs; met volop aandacht voor de Belgische Terroir, locale producenten met grootste aandacht voor Bio en seizoenvariatie.

Wij zoeken een freelance Operationele Chef die ons bijstaat om onze visie te vertalen, en om de groei mee te ondersteunen. Hij/zij werk mee als Project Leader om de opstart en openingen van onze contracten te borgen.

Voor meer info over deze freelance job.
Registreer gratis
Al geregistreerd?
LoginPaswoord vergeten
Deze site gebruikt cookiesIk snap het