Yentl Regemortel

administratie | merchandisers | chauffeur | logistiek | mystery shopper | verkoop | veiligheidscoordinator/preventieadviseur
SCHOTEN
45/u
1 jaar
6 dagen / week

Over mezelf

Hallo, Mijn naam is Yentl (25j) en ik ben verheugd om mijn diensten aan te bieden als freelancer. Hoewel ik nieuw ben in de wereld van freelancen, breng ik een frisse en leergierige houding met me mee.

In 2020 heb ik een Bachelor in de Agro-Biotechnologie Dierenzorg afgerond, en sindsdien meerdere malen naar Zuid-Afrika gereisd voor werkervaring met allerlei wilde diersoorten. Ik heb een grote passie voor grote katachtigen en hoefdieren en wil dan ook mijn ervaring als vrijwilliger en deze passie voortzetten binnenin mijn eigen bedrijfje 'The Animal Uni'. Dit bedrijfje bestaat nu 2 jaar en sinds kort zijn de eerste cursussen de deur uit.

Daarnaast heb ik 8 jaar werkervaring bij winkelketen Delhaize. Ik heb ervaring in het presenteren van producten, onthaalbediening, kassabediening, laden- en lossen van vrachtwagens en magazijn.

Orde en netheid staat bij mij op nummer 1, met daarop volgend efficiëntie. Als er mij een werk wordt uitgelegd ben ik hier vrij snel mee weg.

Ik ben zelfstandig, behulpzaam en ik leer snel bij.

Ik kijk ernaar uit om mijn eigen vaardigheden te scherpen, met u samen te werken en u te ondersteunen met mijn vaardigheden en enthousiasme.

Met vriendelijke groet,
Yentl

Talenkennis

Nederlands - 100%

Engels - 85%

Skills

op orde brengenchauffeur bdierenverzorgerVrijwilliger Dierenverzorger Zuid-AfrikaIk breng graag orde in de chaosHet werk zien liggencommercieel, flexibel, zelfstandigzelfstandigambitieusEen functie als freelance Accountmanager wil ik zeker en vast invullenGrote interesse in huisdierartikelen, maar is geen mustTrainingen geven of demo's over wilde dieren staat zeker en vast nog op de planning binnen mijn ondernemingIk reis zeer graag, opdrachten in het buitenland of begeleiden van groepsreizen zit zeker in mijn straatje van interessesIk zit er niet tegenop om achter een computer te zitten, al zijn mijn vaardigheden hierin beperkt. Word, Excel, Powerpoint, Canva vormen geen probleem.Archiveren. Het op orde brengen of volledige van dossiers zit zeker ook in mijn straatje van interesse of een opdracht die ik met plezier wil uitvoeren.hands on mentaliteit

Contacteer deze freelancer

Vrij bericht
 
man