Marjan Goossens

administratie | communicatie | eventplanner | financiele ondersteuning | trainer/lesgever | verkoop | verzekeringen
HOESELT
0/u
20 jaar
5 dagen / week

Over mezelf

Hallo, ik ben Marjan Goossens, ik verdeel mijn tijd tussen Limburg en Vlaams-Brabant. Mijn motto: Motto: "In the end, you only regret the chances you didn’t take."

Ik ben gespecialiseerd in administratie, financiële ondersteuning, training en verkoop. Met een sterke achtergrond en een breed scala aan vaardigheden, sta ik klaar om jouw bedrijf te ondersteunen en efficiënt te laten opereren.

Waarom kiezen voor mij?

Ik heb uitgebreide ervaring in verschillende rollen. Als administratief manager bij Universiteit Hasselt organiseerde ik evenementen, onderhield ik veel buitenlandse contacten, beheerde ik financiële stromen en ondersteunde ik administratieve processen. Bij Gemeente Diepenbeek leidde ik het team burgerzaken en stond mee aan de wieg van de digitaliseringsprojecten. Bij BNP Paribas Fortis heb ik klantenportefeuilles beheerd, waarna ik meer evolueerde naar een auditfunctie. Daarnaast heb ik cursussen gegeven in Excel en medewerkers gecoacht in diverse functies.

Mijn persoonlijke eigenschappen zijn communicatief sterk, oplossingsgericht, flexibel en leergierig.

Ik ben gericht op het behalen van concrete resultaten. Of het nu gaat om het geven van gerichte trainingen, het ondersteunen van financiële en commerciële activiteiten of het optimaliseren van administratieve processen, ik lever altijd efficiënte en effectieve oplossingen.

Met mijn uitgebreide ervaring en veelzijdige vaardigheden ben ik klaar om jouw bedrijf te ondersteunen en te laten groeien. Neem vandaag nog contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Talenkennis

Nederlands - 100%

Engels - 95%

Frans - 71%

Skills

Excel (Expert)Office: Word, Excell, PowerpointBillitgoogle aanschouw ik als een goede vriendOntwerp van websites met wordpress

Contacteer deze freelancer

Vrij bericht
 
man