Erik De Vis

administratie | hr ondersteuning | marketing | projectleider
LEBBEKE
50/u
11 jaar
2 dagen / week

Over mezelf

Doorheen mijn carrière ontpopte ik me als administratieve duizendpoot, met een sterke ambitie tot structureren en organiseren. Mijn werkomgeving komt er steeds ordelijk en overzichtelijk voor.

Bovendien ben ik gepassioneerd door de combinatie hiervan met het sociale en mensgerichte aspect. Hoewel een functie als hardseller niet voor mij is weggelegd, hou ik van een dosis warm en klantgericht contact. Wanneer ik daarbij anderen kan helpen en ondersteunen, is dat voor mij de kers op de taart.

​Na meer dan 11 jaar ervaring te hebben opgebouwd in functies als (Assistent) Filiaalleider, Field Coordinator, Management & Recruitment Assistant en Allround Office Assistant, was de tijd rijp voor de volgende stap. Ik ben er dan ook helemaal van overtuigd dat ik jouw onderneming de ondersteuning kan bieden waar je naar op zoek bent, zodat jouw focus en energie volledig naar jouw core business kan gaan.

Talenkennis

Nederlands - 100%

Engels - 80%

Frans - 60%

Skills

nederlandstaliggoede kennis EngelsadministratieagendabeheerUitschrijven van verslagenpresentatiesdocumenten opmakenalgemene tekstencommunicatieopmaak offertes en facturene-mail behandelingbeheer websitespromotiemateriaalhuisstijlsocial mediapersoneelsadministratieloonadministratievacatures schrijvenpersoneelsbeleidplanningorganisatieoptimalisatie van processengdprrapporteringvoorraadbeheerbestellingendatabeheerict supportklantenserviceMicrosoft 365Microsoft WindowsApple macOSadobe photoshoppixelmator promindmanagerteamleaderbrightstaffingcarerixHTML / CSSwordpresswix

Contacteer deze freelancer

Vrij bericht
 
man