Wendy Coët

digital marketeer | marketing | administratie | webdesign
BRASSCHAAT
40/u
1 jaar
0 dagen / week

Over mezelf

Mijn naam is Wendy Hermans-Coët en ben op dit bijberoep gekomen door mijn huidig werk.

WHeCo Officiis wat zoveel zegt als de afkorting van mijn naam en de officiis komt uit het latijn wat wil zeggen diensten. Bij deze bied ik dus een dienst aan waarmee ik jullie kan helpen in de grote wereld van de marketing, beheer van je sociale media en digitale bewerkingen.

Ik heb mezelf dus verdiept in de sociale media, websites maken, adverteren en ook photoshop (dit kende ik al vroeger en helpt me hard in de job die ik nu doe). Door ik dit allemaal heb geleerd heb ik de knowhow om jullie te helpen met waar en hoe je het beste kan adverteren via verschillende diensten.

Dit kan dienen om bijvoorbeeld meer te verkopen, klanten te werven, … . Ook kan ik jullie helpen met flyers te maken, logo’s te ontwerpen, digitale foto bewerking, … .

Zelf werk ik stipt en correct binnen de juiste termijn die vooropgesteld word.

Talenkennis

Nederlands - 100%

Engels - 60%

Frans - 60%

Skills

Administrariedigitaal marketeercontent digital social mediabasic webdesign(Digital) MarketingFacebook Ads Managerfacebook advertentiesfacebook campagneinstagramfacebookadverteren op facebookinstagram marketingInstagram advertentiesinstagram social media managementfacebook marketingwoocommerceOntwerp van websites met wordpressWix Webdesignmarketing - communicatie - online - offline - social media - pr - sea - seo - digitale marketing Photoshop

Contacteer deze freelancer

Vrij bericht
 
man