Shaun James Cowley

coach | communicatie | hr ondersteuning | interim management | trainer/lesgever
100/u
11 jaar
5 dagen / week

Over mezelf

Hallo, ik ben Shaun, de drijvende kracht achter Welcome Change en toegegeven, een tikkeltje rebels.

Ik hou ervan om mensen te inspireren en in beweging te zetten. Ik zet ze opnieuw in hun kracht, zodat ze de beste versie van zichzelf worden. In een maatschappij waar steeds meer van ons wordt verwacht, is dat niet vanzelfsprekend, I know.

Een zeer traumatische jeugd heeft me al op jonge leeftijd naar talloze cursussen en opleidingen geleid. Aan de ene kant om zelf terug ‘vrij’ te bewegen en aan de andere kant omdat ik het als een kracht wil inzetten om anderen te begeleiden.

Sinds 2011 houd ik me professioneel bezig met psychologie, coaching en (leadership) training. Inmiddels ben ik houder van meer dan 10 certificaten en kan ik zowel in persoonlijke als in organisatietrajecten een meerwaarde neerzetten.

In mijn vrije tijd kan je me vinden aan een rotswand, op een surfplank (maar nog even vaak eronder) of onderweg naar overal en nergens met mijn tent en rugzak.

Tekst is uiteraard slechts tekst. Laten we vooral eens kennismaken! Dat gaat het snelst online via Zoom, chat of mail. We kunnen ook al de natuur intrekken, als je wil.

Talenkennis

Nederlands - 100%

Engels - 100%

Frans - 30%

Skills

(loopbaan) coachingadvies en coachingmanagement consulting - trainingProfessional training and coaching

Contacteer deze freelancer

Vrij bericht
 
man