Marion Robeet

copywriting | social media | trainer/lesgever | vertaler/tolk
HOLSBEEK
49/u
12 jaar
4 dagen / week

Over mezelf

Ik ben Master taal- en letterkundige Frans & Engels + Master in management (Economie en bedrijfswetenschappen) van opleiding (KU Leuven)

Ik help jou graag!

- Ik ben (bij)lesgever Frans, Engels, Nederlands, geschiedenis, literatuur. Alle niveaus en leeftijden!
Neem zeker een kijkje op mijn website (www.marionrobeet.wordpress.com) voor meer info & voordelige tarieven en pakketten.

- Paper- en thesisbegeleiding: misschien moet jij een paper of thesis schrijven en weet je niet goed waar en hoe te beginnen. Of je zit vast en hebt een objectief oog nodig dat de nodige feedback geeft over je voortgang en hoe verder te gaan. We zitten tijdens deze sessies 1-op-1 samen om het onderwerp en de specificaties te bespreken van je paper of thesis, waarna we een structuur opmaken en een plan van aanpak op poten zetten. Regelmatige bijeenkomsten zorgen ervoor dat je jouw vragen kan bundelen, zeker op schema blijft en je jouw thesis voor de deadline kan indienen. Dankzij deze begeleiding krijg je handige tips en handvaten om in de toekomst zelfstandig een goede paper te schrijven.

- Gespecialiseerd in het nalezen van en begeleiden bij academische papers en thesissen: spelling, grammatica, stijl, lay-out etc. Wanneer ik een tekst nalees in het Engels, Frans of Nederlands ontgaat er mij geen enkele spellingsfout en maak ik je tekst vlotter leesbaar. Ik kijk o.a. ook lay-out, tabellen, bronvermeldingen etc. na voor jou.
Neem zeker een kijkje op mijn website (www.marionrobeet.wordpress.com) voor meer info & tarieven.

- Vertalingen naar Nederlands uit Frans en Engels (teksten, websites, papers etc.)

- Opmaken van social media posts of accounts in Nederlands, Frans en Engels

Talenkennis

Nederlands - 100%

Engels - 100%

Frans - 100%

Duits - 20%

Skills

Lesgever FransLesgever EngelsLesgever NederlandsLesgever GeschiedenisLesgever LiteratuurProofreadingPaper- en thesisbegeleidingOpdrachtbegeleidingRedigeren en corrigeren alle soorten tekstenProofreading en redigeren academische teksten (paper, thesis etc.)Social mediaVertalingen ENG, FR naar NL

Contacteer deze freelancer

Vrij bericht
 
man