Categorie :
quality assurance
Je staat in voor het beheer van het kwaliteitssysteem (incl HACCP) en externe certificatie door BRC GS, IFS en ACS door:
- het organiseren vaan audits
- het ontwikkelen en bijhouden van kwaliteitsregistraties
- het opvolgen van corrigerende en preventieve maatregelen
- het nemen van acties om NC's bij producten te voorkomen
- het toezien of de procedures correct worden gevolgt
- het uitvoeren van kwaliteitsverificaties bij toeleveranciers
- het verzorgen van de inhoud/distributie van het kwaliteitssysteemhandboek
- het opstellen van planningen van onderhoud en kalibratie van de gebruikte meetmiddelen
- het opvolgen van de wet- en regelgeving op het gebied van voedselveiligheid
- het opstellen van werkinstructies
- het personeel informeren en motiveren om aan kwaliteitseisen te voldoen
- het inzetten op continuous improvement
- het dagelijks coachen en opvolgen van de Quality Assurance Assistant
Functievereisten
- kennis kwaliteitssysteem
- kennis HACCP-systemen
- kennis BVP's ben beheer CCP's
- ervaring in intern opleiden: allergenen, etikettering, BC GS, HACCP, Food Defense
- grondige kennis hygiëne (microbiologie)