Freelance Plant / Productie Manager

Categorie : technisch

Voor onze klant met vestiging in regio Gent zijn we momenteel op zoek naar een ervaren Plant / Productie Manager met ervaring in de voedingsindustrie.


Je komt terecht in een bedrijf met een familiale en gemoedelijke werksfeer en geeft directe sturing aan de Productie Manager. Hij is op zijn beurt verantwoordelijk voor 7 afdelingen, elk met hun eigen verantwoordelijke.

Naast het aansturen van de daily operations, waak je over het behalen van de KPI's en sta je in voor het continu analyseren en optimaliseren van de productieprocessen. Je bent de sleutelfiguur voor het optimaal inzetten van middelen en medewerkers. Als echte people manager trek je de plant (met +/- 60 medewerkers) naar een hoger niveau en garandeer je een vlotte communicatie met de andere afdelingen binnen het bedrijf en de groep. Zo sta je in nauw contact met kwaliteit, planning, aankoop en logistiek. 

Beschik je over een technische achtergrond en kan je terugvallen op minstens 10 jaar ervaring in een gelijkaardige rol?
Heb je daarnaast affiniteit met / ervaring in de voedingsindustrie en sta je graag met beide voeten mee in productie om zo het reilen en zeilen verder te optimaliseren? Dan ben jij misschien wel de freelancer die wij zoeken!

Info

Datum opdracht : 17-05-2024
Regio : Oost-Vlaanderen
Plaats : Lokeren
Duur project : > 4 weken
Locatie : 100% werken bij klant
Status : Open

Profiel :

Contact

Voor meer info over deze job