Freelancers gezocht voor samenwerking in co-working te Antwerpen!

Categorie : andere

Ben jij een freelance expert in financiën, marketing, sales, project management, HR, klantenservice, logistiek, of algemene administratie? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team en je diensten aanbieden aan bedrijven in Vlaanderen? Dan is dit jouw kans!

Ik ben Freelance Office Manager, Virtual en Management Assistant bij X, en ik ben op zoek naar getalenteerde freelancers die willen samenwerken in een co-working in Antwerpen. Bij X geloven we in de kracht van samenwerking en willen we ons team uitbreiden met specialisten zoals jij.

Wat bieden wij: ? Een inspirerende co-working omgeving in Antwerpen waar we kunnen samenwerken en elkaar kunnen versterken. ? Mogelijkheid om opdrachten te ontvangen via X en deze op basis van jouw expertisegebied te verdelen. ? Kansen om je netwerk uit te breiden en samen te werken aan diverse projecten voor verschillende bedrijven in Vlaanderen. ? Flexibiliteit en vrijheid om je eigen uren te bepalen en je te focussen op waar jij goed in bent.

Wat verwachten we van jou: ? Een bewezen expertise in jouw vakgebied en de drive om uit te blinken in samenwerking met ons team. ? Bereidheid om te werken in een co-working in Antwerpen en regelmatig bijeenkomsten bij te wonen om te brainstormen en te plannen. ? Openheid om opdrachten te ontvangen en uit te voeren op basis van de behoeften van onze klanten.

Klaar om deel uit te maken van ons team en je freelance carrière verder uit te breiden? Neem vandaag nog contact met mij op en vertel me meer over jouw expertise en waarom je graag zou willen samenwerken onder X. Laten we samen groeien en succesvolle projecten realiseren!

Info

Datum opdracht : 01-05-2024
Regio : Antwerpen
Plaats : Deurne
Duur project : > 4 weken
Locatie : Deels bij klant - deels op kantoor freelancer
Status : Open

Profiel :

Contact

Voor meer info over deze job