Zelfstandige of Freelance calculator

Categorie : calculator

Bij X zijn we op zoek naar een Zelfstandige of Freelance Calculator die niet alleen onze groeiende organisatie
komt versterken, maar ook actief bijdraagt aan het vormgeven van onze toekomst. We zoeken een collega die initiatief neemt, kansen ziet en deze weet te benutten.
 


In deze rol ben je meer dan alleen een medewerker; je bent een ondernemer. Je verwelkomt klanten in onze showroom, begeleidt hen bij het maken van de perfecte keuzes voor hun materialen, kleur en textuur, en blijft hun primaire contactpersoon gedurende de gehele customer journey. Je bent verantwoordelijk voor het calculeren van het project, het opstellen van de offerte, en de administratieve opvolging tot aan de planning en opstart van de werf.

We zoeken iemand die georganiseerd en punctueel is, oog voor detail heeft, goed is met cijfers en voldoening haalt uit een goed uitgevoerd project. Maar bovenal zoeken we iemand met een ondernemende geest, die initiatief neemt en proactief op zoek gaat naar manieren om onze diensten te verbeteren en onze groei te stimuleren.

Bij X heerst een familiale sfeer en we hechten veel waarde aan ‘ownership’. We zoeken iemand wiens
persoonlijkheid goed past binnen ons gezellige en gemotiveerde team, en die een interesse heeft in de wereld van kleuren, texturen en interieurafwerking.

Ben jij de ondernemende geest die we zoeken? We kijken uit naar je sollicitatie! 

Info

Datum opdracht : 22-04-2024
Regio : Antwerpen
Plaats : Turnhout
Duur project : > 4 weken
Locatie : 100% op kantoor freelancer
Status : Open

Profiel :

Contact

Voor meer info over deze job