Verantwoordelijke Marketing, IT & innovation

Categorie : marketing

Het is een zeer gevarieerde functie die verantwoordelijkheidszin vereist, logisch & analytisch denken, zin voor initiatief, leergierigheid en open staand voor nieuwe ontwikkelingen zoals A.I.

Anderzijds sta je ook open en heb je interesse in persoonlijke ontwikkeling (mentaal welzijn, stress & burnout preventie & communicatie ). Dit is immers het domein waarin X werkzaam is en waarin je je dus moet kunnen inleven.

 

Je bent verantwoordelijk voor

 

Marketing: het bedenken en uitwerken van maandelijkse mailing campagnes, het uitwerken van mail automations, het onderhouden van de website, creëren van nieuwe sales pages, optimaliseren van bestaande pagina’s voor SEO, overleg en afstemmen met extern social media bureau, creëren van afbeeldingen volgens huisstijl,…

 

Video, foto en audio bewerking:

Je ondersteunt onze trainers en coaches bij het creëren van nieuwe content, het plaatsen van intro en outro en muziek bij een video, het afwerken van podcasts, het maken van video’s voor youtube, het schrijven van bijpassende teksten….

 

Vormgeving online trainingsplatform: Je plaatst de gemaakte trainingsvideo’s in onze LMS, creëert een uniforme look & feel, …

 

Copywriting: Je schrijft teksten en post voor social media, website, sales pages,…

 

Automatisering & innovatie:

Je bent gepassioneerd door de nieuwe ontwikkelingen op vlak van A.I. en online tools die de efficiëntie kunnen verhogen. Je denkt mee in het optimaliseren en automatiseren van taken en je stelt je eigen werkwijze en die van het bedrijf regelmatig in vraag om te komen tot efficiënter werken. Je bent leergierig en bereid tot het volgen van extra opleidingen om a.i. te integreren in de werkwijze van X. Bij voorkeur heb je kennis en ervaring met het koppelen van tools via API, zo niet is er de interesse om je hierin bij te scholen.

 

IT feeling + Logisch & analytisch denken: Je bent de rechterhand van de zaakvoerder en bouwt mee aan een database voor a.i. gedreven toepassingen. Je denkt mee bij het koppelen van diverse tools om deze database te voeden.

 

Je komt terecht in een klein familiaal bedrijf waar je kan meedenken en veel mogelijkheden hebt.

 

Voor deze veelzijdige job zijn we op zoek naar een fulltime freelance marketing, IT en automation verantwoordelijke.

 

Jouw eigenschappen:

 

Strategisch denken, zelfstandig werken, leergierig, gedreven, Initiatief nemen, klantvriendelijk, zelfsturend en flexibel, ondernemend

Je staat open om traditionele werkwijzen in vraag te stellen en nieuwe te onderzoeken en te implementeren.

 

Kennis en ervaring:

 

Je hebt minstens 5 jaar ervaring in online marketing


 

Kennis van JSON code is een pluspunt

Kennis van API’s is een pluspunt

Kennis van Airtable, Mailblue (active campaign), adobe programma’s, …. is een pluspunt.

 

Taalkennis:

 

Moedertaal Nederlands

Frans: goed

Engels: goed

Info

Datum opdracht : 12-02-2024
Regio : Oost-Vlaanderen
Plaats : Bevere
Duur project : > 4 weken
Locatie : 100% werken bij klant
Status : Open

Profiel :

Contact

Voor meer info over deze job