Franchisepartner/dealer massagestoelen - massagemateriaal

Categorie : verkoop

Wij zijn exclusief invoerder en groothandel van massagestoelen, massagemateriaal & fitnessmateriaal in de Benelux. Vanuit de conceptstore in Sluis, Nederland, een winkels in Huizingen en Willebroek en de administratieve zetel en magazijnen in Aalter, België, en via onze websites promoten en verdelen wij onze producten naar onze particuliere en professionele klanten.

Om een betere indekking van de markt te hebben en om nog beter te voldoen aan de wensen van onze klanten, zijn wij op zoek naar partners, franchisenemers, dealers, die in hun regio ons merk willen bekend maken, presenteren, verkopen én ook de vereiste kwaliteit in dienstverlening kunnen bieden.

Wij verwachten van onze partners dat ze bij voorkeur een vaste locatie hebben in hun regio, waar zij de producten kunnen demonstreren en potentiële klanten ontvangen. 

Daarnaast verwachten wij actieve inzet in verkoop in de regio en dit zowel vanuit de eigen locatie als op beurzen, evenementen, shoppingcentra, … en daarnaast een actieve promotie in de regio en dit zowel online als offline.

Alle ondersteuning qua promotie, marketing, demo-materiaal kan geboden worden.

In eerste instantie zijn we op zoek naar een extra locatie in (Noord-)Limburg en (Zuid-)West-Vlaanderen, Nederland en Luxemburg.

Wij voorzien de nodige ondersteuning in marketing en zelfs aan Showmobil, waarmee potentiële klanten kunnen thuis bezocht worden.

Info

Datum opdracht : 17-03-2023
Regio : Oost-Vlaanderen
Plaats : Knesselare
Duur project : > 4 weken
Locatie : 100% op kantoor freelancer
Status : Open

Profiel :

Contact

Voor meer info over deze job