3 Freelance loopbaancoach

Categorie : coach

Wij kijken momenteel uit naar ervaren freelance loopbaancoaches in verschillende nieuwe regio's.

Als freelance loopbaancoach zal je mensen met een loopbaanvraag coachen om hun talenten, energiebronnen te ontdekken en waarden te ontdekken. Je stimuleert hen vervolgens om vrijuit te dromen en de opties op de arbeidsmarkt te onderzoeken die aansluiten bij hun dromen en talenten. Op deze manier help je hen om tot een concreet plan van aanpak te komen. Indien nodig geef je ook advies over solliciteren en het opstellen van een krachtig CV of begeleid je hen in hun opstart als ondernemer. Zo zorg je ervoor dat jouw klanten een loopbaan kunnen uitbouwen waarin ze echt in hun kracht staan, zodat ze met meer kleur en energie door het leven te gaan

Opdrachtbeschrijving

Je bent inzetbaar voor loopbaancoachingstrajecten (met of zonder loopbaancheques) in jouw regio
Je bent volledig vrij in de planning van jouw coachingsgesprekken. We rekenen er natuurlijk wel op dat je klanten zo snel mogelijk een afspraak probeert te geven.
Je beschikt over een eigen voldoende professionele ruimte om coachingklanten te ontvangen of je bent bereid een ruimte te huren in een bedrijvencentrum
Je draagt actief bij tot de verdere groei van ons bedrijf door het promoten van onze diensten op Facebook, Instagram, LinkedIn en binnen je eigen netwerk.
Je werkt als loopbaancoach met loopbaancheques exclusief voor ons bedrijf. Je mag daarnaast gerust ook je eigen (niet-concurrentiële) project uitbouwen zolang je duidelijk bent over wat je samen met ons doet naar de buitenwereld toe.
Je voert de gesprekken in het Nederlands (vereiste in de taalwetgeving)
Je volgt je dossiers nauwkeurig op en bezorgt deze na afronding van een traject aan het hoofdkantoor
Profiel
Jouw profiel

Je bent gepassioneerd door het werken met mensen en hun talenten.
Bij voorkeur heb je een gedegen opleiding in menswetenschappelijke richting achter de rug (bv Psychologie of Toegepaste Psychologie), aangevuld met een coachings- of therapie-opleiding.
Indien je reeds ervaring opbouwde met het coachen of begeleiden van werkzoekenden of mensen binnen een arbeidscontext is dat een grote meerwaarde.
Je hebt een goed beeld van de arbeidsmarkt en je kan je daarnaast ook inleven in de belevingswereld van zelfstandigen en ondernemers, want ook zij maken deel uit van ons publiek.
Je hebt een open geest en gaat constructief en respectvol om met diversiteit van alle soorten. Je hebt het talent het goede te zien in iedereen en je kan dit ook benoemen.
Je hebt een sterke zin voor analyse en reflectie en kan goed hoofd- van bijzaken onderscheiden. Zo breng je structuur en duidelijkheid in het verhaal van klanten. Je houdt ervan een concreet en realistisch plan van aanpak uit te werken.
Je straalt vertrouwen uit en kan goed luisteren. Je hebt de gave om mensen meteen op hun gemak te doen voelen tijdens een intakegesprek.
Je bent bereid te werken als zelfstandige (in hoofd- of bijberoep)
Je bent bereid tot avondwerk (aangezien sommige klanten zich enkel na de werkuren kunnen vrijmaken voor een gesprek)
Je gelooft in het talentgericht werken en bent bereid je in te werken in de methodiek en aanpak van ons bedrijf (natuurlijk is er daarnaast ook ruimte op je eigen aanpak en stijl te gebruiken).
Je volgt jouw dossiers nauwgezet op.
Je doet inspanningen om de instroom in jouw regio te verhogen
De regio waarin je wil coachen ligt niet te dicht in de buurt van de reeds bestaande coachingslocaties van ons bedrijf (zie onze website voor meer info over de locaties)

Jobgerelateerde competenties
Coachen van een doelgroep: Particulieren
Coachen van een doelgroep: Werknemers
Persoonsgebonden competenties
Zelfstandig werken
Zin voor nauwkeurigheid hebben
Contactvaardig zijn
Creatief denken (Inventiviteit)
Klantgerichtheid
Aanbod
Wat we jou bieden

Je maakt deel uit van een kleinschalige organisatie met een echte passie voor het vak.
Je krijgt een interne opleiding aangeboden om de bedrijfseigen methodiek eigen te maken. Daarbij kan je natuurlijk jouw eigen persoonlijke stijl toevoegen.
Je beheert je agenda volledig zelfstandig. Je werkt vanuit de door jou gekozen locatie.
Je kan trajecten aanbieden met de loopbaancheques door onder onze licentie te werken (voor deze activiteiten 'out' je je dus als loopbaancoach van ons bedrijf)
Je krijgt een zeer degelijk tarief voor je sessies, we betalen correct en punctueel je facturen.

Info

Datum opdracht : 25-11-2021
Regio : Oost-Vlaanderen
Plaats : Wichelen
Duur project : > 4 weken
Locatie : 100% werken bij klant
Status : Open

Profiel :

Contact

Voor meer info over deze job