Projectmanager bouw

Categorie : projectleider

Je leidt een zestal bouwprojecten van innovatieve onderwijsgebouwen, via Design Build of via de klassieke procedure.

Hierbij sta je in voor het verdedigen van de belangen van de organisatie als bouwheer teneinde de realisatie van de afgesproken projectdoelstellingen te garanderen overeenkomstig de vooropgestelde kwaliteit, scope, budget en timing binnen de interne infrastructuurvisie.

Een goede opvolging en voldoende rapportering zijn belangrijk.

Je legt ook het bouwprogramma vast in de projectdefinitie, rekening houdend met het intern bouwbeleid  (innovatief onderwijs, optimalisatie ruimtegebruik, duurzaamheid,…) en in nauwe samenwerking met de scholengroep en de school. Hiervoor organiseer je workshops met de scholengroep en de school.

Je stelt de externe partners aan (studieteam, aannemer of design built team) en maakt hiervoor de nodige (prestatie)bestekken op en volg je de procedure volgens de wetgeving op overheidsopdrachten.

De toegewezen projecten kunnen in de verschillende fase van de projectlevenscyclus zitten : opmaak projectdefinitie, aanstellen extern studieteam of bouwteam(DB), ontwerpfase, uitvoeringsfase,...tot aan de definitieve oplevering.

Een goede kennis van de wetgeving op overheidsopdrachten is belangrijk. Ervaring met opmaak van bouwprogramma’s (bij voorkeur school of aanverwante functie) is belangrijk. Je moet ook kunnen nota’s schrijven in functie van rapportering, budgetvraag, opmaak selectie-en gunningsverslagen,…

 

Vaardigheden

  • ·        Je hebt een Masterdiploma architectuur en minimum 5 jaar ervaring projectmanagement bouwprojecten waarvan 2 jaar met innovatieve scholenbouw
  • ·        Minimum 3 jaar ervaring met wetgeving overheidsopdrachten
  • ·        Aantoonbare ervaring met opmaak van prestatiebestekken
  • ·        Aantoonbare ervaring opmaak projectdefinities innovatief onderwijs
  • ·        Oordeelsvorming
  • ·        Kunnen samenwerken
  • ·        verantwoordelijkheidszin
  • ·        Voortgangscontrole

Deze job is reeds afgesloten!

Contact

Voor meer info over deze job