Freelance interieurvormgever regio Zottegem

Categorie : interieurarchitect

We zijn op zoek naar een freelance ondernemende interieurvormgever/architect voor extra ondersteuning bij een aantal opdrachten (residentieel / commercieel / horeca). Samenwerkingsmodaliteiten op korte en lange termijn te bespreken.

De opdracht omvat onder meer het creatief en realistisch uittekenen van het grondplan (via autocad) en visueel voorstellen (via sketchup/v-ray) van het interieurontwerp waarbij we de nadruk leggen op een degelijke uitvoering met doorgedreven zin voor detail, zowel op vlak van kwaliteit, esthetiek en design. Meedenken met de klant is voor ons een vanzelfsprekende reflex. Bespreken van materiaalkeuzes en verdedigen van het ontwerp is de volgende stap.

Wij zijn een familiebedrijf in Zottegem met meer dan 50 jaar ervaring in hoog kwalitatief maatmeubilair en algemeen schrijnwerk. Samen met onze 35 medewerkers en modern machinepark creëren we hoogwaardige interieurs voor verschillende markten. Onze klanten situeren zich onder meer in de kantorenmarkt, hospitality, retail en de residentiële markt.

Indien interesse nodig ik je graag uit om een aantal van jouw projecten of realisaties te bezorgen en dit eventueel te bespreken tijdens een verkennend gesprek.

Info

Datum opdracht : 04-05-2021
Regio : Oost-Vlaanderen
Plaats : ZOTTEGEM
Duur project : > 4 weken
Locatie : Deels bij klant - deels op kantoor freelancer
Status : Open

Profiel :

Contact

Voor meer info over deze job