Welke freelancers plaatst Freelancenetwork bovenaan haar selecties
Bedrijven kunnen voortaan freelancers ook rechtstreeks contacteren wanneer zij selecties maken in de database. Hierdoor wordt het dus mogelijk dat je als freelancer gecontacteerd wordt zonder dat een job online is verschenen of via e-mail werd verstuurd.

Beschikbare freelancers staan hoger in selecties.
Wij willen uiteraard de freelancers waarvan we vermoeden dat zij het meest dringend op zoek zijn naar opdrachten een grotere visibiliteit geven. Daarom hebben we aan een aantal criteria parameters toegekend die je al dan niet hoger in de selecties duwen.

De belangrijkste parameter is het bezoek aan de website, gevolgd door je beschikbaarheid, je Linkedin-profiel en de aanwezigheid van een korte presentatietekst op je profiel. Je komt dus als freelancer hoger in de selecties door meer informatie over jezelf in te vullen. De betalende freelancers komen in alle selecties hoger te staan dan freelancers met een gratis account.


Bijvoorbeeld:
Een bedrijf vraagt een administratieve freelancer in Antwerpen met beschikbaarheid van 3 dagen per week.

Scenario 1: er zijn 3 kandidaten waarbij betalende freelancer A een  linkedinprofiel heeft, freelancer B ook betaalt maar geen linkedprofiel invulde  en freelancer C een gratis abonnement heeft met  linkedin profiel.

Dan is de top 3: freelancer A, gevolgd door freelancer B. Freelancer C staat dan op de 3de plaats.

Scenario 2: er zijn 3 kandidaten waarbij betalende freelancer A een  linkedinprofiel heeft, freelancer B ook betaalt maar geen linkedprofiel invulde  en freelancer C een gratis abonnement heeft met  linkedin profiel en het meest recent op de site heeft ingelogd.

Dan is de top 3: freelancer C, gevolgd door freelancer A. Freelancer B staat dan op de 3de plaats.

Scenario 3: er zijn 3 kandidaten waarbij betalende freelancer A een  linkedinprofiel heeft en vandaag de site bezocht heeft, freelancer B ook betaalt maar geen linkedprofiel invulde  en freelancer C een gratis abonnement heeft met  linkedin profiel en de site ook vandaag bezocht.

Dan is de top 3: freelancer A, gevolgd door freelancer C. Freelancer B staat dan op de 3de plaats.

Freelancersdatabase wordt aangevuld.
De freelancersdatabase wordt momenteel volop aangevuld. We motiveren freelancers vandaag volop om hun profiel te verrijken zodat bedrijven de database volop als werkinstrument kunnen gaan gebruiken.

Ben je zelf freelancer en wil je zien hoe jij bent opgenomen? Check dan onze     freelancersdatabase.

Ben je een opdrachtgever, ook dan kun je de     freelancersdatabase consulteren.