Nu ook Open Coffees in Antwerpen gehost door Freelancenetwork
Freelancenetwork organiseert voortaan de 3de dinsdag van elke maand een Open Coffee, een gratis netwerkbijeenkomst waar zelfstandigen, opdrachtgevers en freelancers om elkaar informeel eens te kunnen ontmoeten. De Open Coffee is een samenwerking tussen Freelancenetwork, Regus en Open Coffee, dat ook al netwerkevents organiseert in onder andere Mechelen, Turnhout, Lier, Leuven, Diest, Sint-Niklaas, Wilrijk.

Op de Open Coffee zijn alle professionals welkom. Je hoeft dus geen freelancer te zijn om toch eens langs te komen. Op korte tijd veel bedrijven ontmoeten. Het succes van de Open Coffee wordt onder andere verklaard omdat men op korte tijd op een laagdrempelige manier met veel bedrijven, zelfstandigen en freelancers in contact kan komen.

Speciaal aan de Open Coffees is dat ze overdag doorgaan en niet in de avonduren. Bovendien hoef je je niet op voorhand in te schrijven en zijn ze gratis toegankelijk voor iedereen. De Open Coffees zijn vrijblijvende netwerkevenementen waarbij je dus op het laatste moment kan beslissen of je in een ongedwongen kader een kop koffie komt drinken om je netwerk uit te breiden.

Eindelijk in centrum Antwerpen.
De Open Coffees in Antwerpen gaan door bij Acerta in Wilrijk. 

Waar en wanneer:
Elke 3de dinsdag van de maand.
Waar: Acerta - Groenenborgerlaan - Wilrijk.
Start: 8u15 tot en met 10u15.

Prijs: Gratis

De koffie zal klaar staan. Wij kijken er naar uit je te ontmoeten.

Inschrijven niet verplicht maar wenselijk
Op voorhand inschrijven is geen vereiste, maar we verzoeken je toch vriendelijk je aanwezigheid om voorhand te bevestigen. Op die manier kunnen wij ons ook optimaal voorbereiden. 

Ja ik kom naar de Open Coffee, stuur me nog even een bevestiging. Of via info@freelancenetwork.be